Oh yeah

Jag är (fortfarande) så trött på modebloggar men värst är modebloggarna som bögarna skriver. Jag blir så provocerad och vet egentligen inte varför.. det känns så fruktansvärt hjärndött måste jag säga. Sen blir jag trött på psychos.. folk som är falska, manipulerar, elaka och bara håller på att vara så sviniga.
Jag vet att jag borde lägga all denna energi på mig själv istället för bara slösa den på saker som jag i princip hatar... Jag lyckas oftast men ibland trillar jag dit och faller ned i "hatet" så att säga.
Något jag hatar är när jag känner frustation och när det bli lite för mycket av den varan blir jag så matt..
Det gäller att omge sig med genuina människor för min del men det är så svårt för det innebär att jag måste ta avstånd från vissa människor vilket jag inte vill göra för jag vill alltid hjälpa andra människor men men...

Jag måste säga att jag gillar den friska och kalla luften som vi alla upplever nu men det är kanske inte lika roligt att jag springer ute på stan i min höstjacka.. tur att man flyttar tillbaka till vasastaden i morgon och kan hämta sin vinterjacka på vinden ;)
(Förresten jag fick lite lön förra torsdagen såg jag nu så det känns bra med tanke på att jag inte trodde jag skulle få någon lön alls så nu ska jag unna mig att kolla på lite dans i veckan, DET ÄR DANSFESTIVAL DENNA VECKA =) )

<3

Oh yeah yeah yeah

Jag tänker på vad som händer med vår planet. Vad är det som händer egentligen? Jag har en känsla av att vi konsumerar för mycket och att jorden snart inte pallar mer men ja.. vi får hoppas att politikerna kan lösa detta men det får vi se om dom gör för allt handlar ju om PENGAR som vi vet så ja...

Jag har gjort mitt styrkepass nu iaf (ja det var en timme sen men men) så mitt träningsschema från förra inlägget har jag följt till punkt och pricka plus en massa stretch på det. Ja om man har en audition så gäller det att ligga i (spec om man har varit skadad..)

Kroppen är lite konstig för den kan känns så känslosam (ni dansare vet vad jag pratar om). Idag på kleinklassen så hade jag inte med mig kroppen riktigt och jag blev alldeles rörd och det tog verkligen emot att göra övningarna. Det var så jävla jobbigt så ja.. sjukt

Nej nu måste jag äta ngt eller borsta tänderna för jag åt lite av en frukt nyss som smakade klister och nu börjar min hals kännas tjock.. typ klister i halsen eller något, skit konsigt.. AHAHHA.

NU ÄR DET HELG YES!

Getting in shape, vol1

Det är lite skumt att ha ont i knät även fast det är friskt, men men skit samma jag kan träna haha. Denna vecka har sett ut/ser ut så här.

Måndag, Balett + styrka
Tisdag, Balett
Onsdag, Balett + Badminton + Styrka
Torsdag, Balett
Fredag, Klein, Balett + Styrka
Lördag, Assshaking ute (räknas inte jag vet)

OMG

Nu har jag haft tre störda lördagskvällar irad. Denna kanske tar priset? Här har ni några nyckelord haha: underground, konstinstallation, hiss, plastgardin, gulasch, kopieringsmaskin, utomhuspissoar M.M (!)

Last Saturday Night







Fredag

Jag gillar kleinteknik alltså! Kanske kan det vara ett steg i rätt riktning med att få bukt med mina hamstrings.
Det går bra för flera av mina vänner just nu och jag blir bara så glad =) Så himla skön känsla att verkligen glädjas någon.
Har nyss ätit lunch och ska duscha snart.
Sitter och tänker att det skulle vara mysigt om Rundbom var här just nu.

Jag har redan planerat en vecka sommaren 2011 haha. Jag och Erika ska till Gotland v 28. Veckan mellan Almedalsveckan och Stockholmsveckan, mkt bra! Jag ska äntligen få åka dit (har velat göra det typ forever and ever liksoom...) och se havet och allt annat mys. Ikväll blir det mys med min karl dock =o)
Puss <3


mhmm

Tröttis och seg och sådär men nu blir det lite balett för jag vet att allt känns så mycket bättre efter det

Lördag

Har varit i stan och fixat lite med telefonen som jag fick av Fredriks underbara far (!) så nästa vecka börjar jag använda den, woho!
Åt sedan lunch med mitt hjärta för att sedan åka hem..
Nu ska jag iväg och äta middag med Anna Sl och Anna Rundbom vid erstagatan och sen blir det dricka vin så jag blir fin(are).

...

Tröttis men ska nu gå och ta en balettstång iaf

AHHH

Sjukaste/konstigaste kvällen på länge.. top 5 ever. Universum testar mig så jävla hårt nu.. AHHHH. Relax..

WOHO!

Mitt knä mår så bra det kan må tydligen så nu kan jag träna på för fullt =D
(Tack till kommentarerna från förra inlägget <3 )

...

Ibland känns saker så svåra och ibland känns saker lätta. Jag vill känna att saker är lätta. Min räddning i livet kan jag inte hålla på med just nu men hoppas att jag snart kan det. Men lite hjälp från sophiahemmet på fredag så hoppas jag vara ett steg närmre dansen.

Jag har alltid sagt att det är lätt med kommunikation men ibland är det inte lätt.. Det är tvärtom väldigt svårt.
Vem är jag att döma? Vem är jag att döma..?

Ibland finns det inga ord och för mig är det ett sånt tillfälle nu. Det finns inga ord.. det finns inga ord kvar i mig längre.
Jag slukas av onda krafter jag i vanliga fall inte blir slukad av. Denna sjuka jag lider av, jag vill inte lida av den längre och den värld som är full med hemligheter jag inte ska veta om. Jag hade velat att aldrig få veta.

Varför är inte alla som mig? Varför har just jag blivit en moraltant..? Varför kunde inte jag bli en osmart människa (menar att det skulle vara lättare ibland)

Varför har jag utsatts för detta test.. det vet jag inte men jag ska klara mig igenom det.

Jag ser fram emot 2011. Detta år har varit extremt påfrestande men jag har klarat av det med glans och jag vet att det kommer att göra mig starkare i längden. Jag har tyst samlat kraft i denna situation och jag känner att jag återigen kommer att få blomma ut.




RSS 2.0