Veckans äckel

Jag kommer att varje vecka försöka presentera veckans äckel här på min blogg och detta äckel ska främst vara skyldig till otrohet.. INGEN GÅR SÄKER! OBS OBS OBS! Jag har skrivit om Tiger Woods förut och denna vecka går vi vidare till Sandra Bullocks man som hon tyvärr inte gjort slut med än: Jesse James. Det finns mkt att berätta men håller mig till att rykten säger att han velat haft någon slags av nazisex eller dylikt.. Jag har fått känslan av att han skulle vara en hederlig kille men det var han ju tyvärr inte och TYVÄRR enligt rykte så tror Sandra att Jesse kan förändras efter hans besök på någon slags sexklinik.. tyvärr Sandra han kommer inte förändas.. en gång en skitstövel alltid skitstövel

Puss <3

..

Hur kan man inte bli glad när man hittar såna här lappar i lägenheten =)

Puss <3

Love this


...

Först och främst så lägger jag inte upp det här klippet pga av det handlar om MUF och att jag vill smutskasta MUF på något sätt men jag tyckte bara att de tvar lite dåligt gjort av MUF om man säger så haha och jag hade tyckt samma sak om det var grön ungdom, ssu eller whatever! Råkade bara hitta det här klippet på youtube. Man skulle ju kunna säga typ så här " Men alla ungdomar festar ju och dricker blablabla.. Det går till så här i alla ungdomsrörelser.." Då kan ju jag säga att så här går det verkligen inte till i Svenska Kyrkans Unga that's for sure.!! ;) (Om man behövde ett exempel på där det inte gick till så här..) Att man festar är inte konstigt men att man gör det i sin rörelses namn kännes lite sådär.. o ja moraltanten Jacob är tillbaka igen.!

Puss <3

Loves it


Grr

Om det finns något som jag verkligen inte klarar av så är det otrohet! Jag har haft duster med nära vänner om det här ska ni veta.. man kan aldrig försvara otrohet som är typ det värsta man kan utsätta en annan människa för. Det är äckligt och bara jag tänker på det så mår jag illa och känner mig lite mordlysten.. Ni som har varit otrogna ska skämmas.. (men sen gå vidare efter det och BÄTTRA er.. jag vet att alla bara en människor men vafan kom igen..!!!)

Aja jag tänker naturligtvis på Tiger Woods när jag kommer in på det här ämnet.. vilket jäkla äckel! Han bedrog Elin Nordgren med ett dussin (12!!!) tjejer.. öhm det kan nog vara det skabbigaste jag hört.. tkr så synd om henne för att hon träffade ett sånt jävla rötägg.. Men jag tror Elin är stark (vilket jag inte har några belägg för) och tror hon kommer klara detta men för allt i världen LÄMNA HONOM och bli ALDRIG någonsin tillsammans med honom igen..!
Titta på den här bilden.. om han inte hade varit ett svin så hade den varit så sjukt jävla fin men aa nu när man vet vad han har gjort så känns det jävligt äcklig.. fy fan



Ett sms från Tiger till en av tjejerna han varit med..

Tiger: Skicka mig något riktigt snuskigt. (18 oktober, klockan 15:40).

Jaimee: Somliga saker är värda att vänta på (skratt). Förresten är jag på jobbet.

Tiger: Gå till toaletten och ta det.

Jaimee: Haha. Du är bara för mycket.

//Från aftonbladet.se

 

Här har vi två till från expressen.se

 

29 aug 2009, 15.43:
Tiger: Ok. Jag skulle vilja ha en trekant med dig och en annan tjej som du litar på.
29 aug 2009, 16.10:
Tiger: Jag kommer säga att du ska hålla käften, samtidigt som jag slår dig i ansiktet, drar dig i håret för att du  låter.


Det sista sms:et finns det fler versioner på... han verkar inte ha särskilt mkt respekt för kvinnor och jag vet att man kan tända på lite hårdare tag men jag säger bara kom igen. Varför känner folk att dom måste förnedra folk och ha sånt sex.. har man inte LITE fel bild på hur man ser människor.. jag undrar bara vad TIGER råkat ut för för att han ska BETE sig på detta sätt.. jag kan babbla på förevigt just nu känner jag men slutar här.. får göra ett inlägg sen om Sundra Bullocks äckel till make.. FY FAN!



Jag längtar!


...

Så här såg jag ut efter en föreställning av flugorna då jag spelade Aighistos
.
Dom här shortsen hittade jag förra året men hade tyvärr inte råd att köpa dom. Hoppas att dom finns iår (säkert inte men man kan ju hoppas..)

RSS 2.0