Jag har gått inunder stjärnor

Jag älskar den här låten

Lyssna på texten den är helt fantastisk.. Jag är så lycklig just nu
Puss <3

Idoltime

Jag måste bli bättre på att rapportera om vad som händer när jag gör roliga saker så som Idol. Så here it goes.!
Jag har nu läst vad både vad Martin Söderström och Torbjörn Ek (journalister, Aftonbladet) tyckte om repet på sina bloggar på Aftonbladet. Martin tyckte i princip att all dans var dålig så jag struntar i att berätta vad han skrev haha.. Torbjörn "gillar" oss dock, mkt bra.!
Det här är lite av vad Torbjörn Ek skrev på sin blogg.!


Hörde precis hur dansarna fick strikta order:

- Inga autografer och ta inga bilder, vi är här för att göra ett jobb!

Säger en av dem till de andra. Han möts av frågande blickar och förklarar.

- De var inte så glada sist vi var här, så inga autografer och inga kameror, kom ihåg det.

Och det kan man ju förstå. Åtta idoler, Jihde och juryn vill så klart inte bli överfallna backstage av dansarna. Där vill man kunna ta det lite lugnt och slippa tänka på fansen. " Torbjörn Ek" Blogg från Aftonbladets hemsida.


Min kommentar: Det vore roligt om alla dansare förstod att vi är kollegor till juryn, idolerna osv! Agera proffsigt ffs, det här får inte lbi som i idolfinalen ifjol då jag hade velat kasta halva skolan i papperskorgen! Jag tror inte att många skulle springa till sina kollegor på jobbet och be om autografer... Vi är dansare inte fans. Jag älskar min skola men ibland får man ju ryck på varandra och så ska d väl vara =p


Torbjörn skriver även så här i ett annat inlägg:

Tove gör Mack the knife och hon är ju alltid på gränsen mellan succé och fiasko. Men alltid på rätt sida gränsen. Tillsammans med sex unga dansare med svarta käppar blir det här snyggt.


Min kommentar: Bra jobbat killar.! =) (Killarna som dansar bakom henne)

Bild från Aftonbladet

 

Torbjörn skriver vidare:

Efter kaffepausen är det Erikas tur att att repa. Låten som på pappret kanske känns minst känd och svår, Sway, blir i Erikas version en riktigt snyggt shownummer. Tillsammans med sex dansare med trumpeter får hon igång numret med mycket pondus och power. Om hon kändes vilse förra veckan har hon hittat tillbaka igen den här veckan.

 


Min kommentar: All in, all in.!

Bild från Aftonladet (jag i rosa tröja)

Puss <3


 

 


tada

Idag har varit en dag med både upp och ned.. när det gäller ned så kan jag ju bara säga att jag är snyggare än dom andra haha.. kan inte säga så mkt mer tyvärr.. hmm sen gick jag här idag i vasastaden och bara liksom njöt av att jag bor här nu och att jag för första ggn på typ ett år känner mig "fri".. lr jag känner ett skönt lugn, själen är i ro och jag kan andas på "riktigt".. hmm småflummigt men men.. jag köpte blommor till mig idag osså haha det är man alltid värd.! Jag har skrivit en note angående idol i min almanacka (skrev den för två veckor sen) och jag ska titta på den om och om igen och jag får svårt att motivera mig till tusen hundra procent.. ja jag ska dansa i Idol på fredag igen (fan jag vet att jag suger på o berätta sånt men nu säger jag det iaf två dar innan och inte dagen innan haha) och jag dansar bakom Tove och Erika, båda numren blir bra och jag ska vara sjukt på G, jag laddar redan..
Bilden är på blommorna jag köpte idag ;P


Puss <3

Tada

WTA slutspelet har börjat idag!! Elena Dementieva (min favorit) vann över Venus Williams (för första ggn sedan 2004!) idag i sin försa match, woho =) !! Men nu helt plötsligt kom jag på att jag måste börja skriva på min ansökan till Carina Ari stipendiet. ska vara inne på måndag så måste skicka ni det på fredag senast.. gah.!!
Puss <3

gah

Ja det här sög ju.. här sitter jag själv i sängen och hör hur grannarna ovan oss har fest och har trevligt.. men som sagt själv är jag alldeles ensam =(.. jag har iaf lyckats få i mig lite middag nu så det känns bra.

Nu lyssnar festprissarna här ovan på "För att du finns, för att du kan, du leder vågorna mot land".. mkt trevligt lr nåt..

Tv:n är fortfarande nedpackad och likaså dvd:n.. ajaj för jag köpte två nya filmer idag som hade varit lite roliga att titta på men det får bli en annan gång.. I min ensamhet så kollar jag istället lite på americas next top model på youtube och snart ska jag duscha osså.. sen ska jag tröstäta lite Ben & Jerrys också tror jag för det är ju trots allt lördag liksom..

Nu bor jag nära både Jessica och Malin, woho.! Om jag går min gata rakt upp och bara fortsätter upp så kommer jag hem till Jessica efter en sisådär 10 min kanske.. mkt trevligt.!

(Aj vad jag saknar honom, det gör ont.. det svider littegranna.. det bränns på ett jobbigt sätt..)

På bilden ser ni mig,Jessica och Malin


Puss <3


Det som komma skall

Undet mitt höstlov ska jag göra detta

Lördag: Flytta, repa till Superamas gästspel på Stadsteatern
Söndag: Föreställning Superamas "BIG. 3RD EPISODE, HAPPY/END"
Måndag: Föreställng Superamas
Tisdag: Rep till Idol
Onsdag: Rep till Idol
Torsdag: Rep till Idol
Fredag: Sändning Idol
Lördag: Varberg på Halloweenfest?

Någon gång under veckan som kommer MÅSTE jag göra klart min koregrafi till julföreställningarna. Shit pommes frites säger jag bara hur ska jag hinna klart med koregrafin.. hejja mig haha =p

Puss <3

Tada ;P

Hej hopp.! Jag vill bara berätta att jag mår bra igen, woho.! Nu tar jag nya tag inför sista dagen hos Cullberg imorgon. Repar till Superamas föreställning på Stadsteatern under Perfect Performance imorgon och på lördag och sen blir det föreställning på söndag och måndag.! Ska bli mkt trevligt och nåt som blir trevligt är att jag flyttar på lördag.! Kommer hålla till i Norrtull numera och det känns extra skönt för att det är så nära skolan.!! ;P
Puss <3


puss

hej o hå..den här veckan fram till torsdag kväll kommer vara jobbig för mig.. alla känslor kom tillbaks idag från min svåra tid förra året.. dom är dock inte lika kraftiga/starka och jobbiga som för ett år sedan men dom existerar och gnager och har sig.. det är konstigt att jag ska behöva känna såhär för jag har skött mig så himla bra och aa.. precis.. bara om min hjärna skulle fatta det osså.. (men känslan går före logiken..det är vetenskapligt bevisat.. vårt känslomässoga sätt att tänka på är mkt mer utvecklat än vårt logiska sätt att tänka på.. dåligt förklarat med hoppas ni fattar) det känns bara jobbigt nu och jag vill att det ska vara fredag.. gah. det här äter upp min vardag och mitt allt.. det enda jag begär är att man tar min rädsla över detta på största allvar..

tänk dig en av dina allra värsta rädslor.. lev med den i tre månader och du förstår att den inte bara går över efter en enda dag.. för mig har det tagit mer än ett år men efter denna torsdag så ska d få vara över for ever.. it must be.. it must be.!

Vi arbetar med en tung och jobbig pjäs nu på teatern och jag kunde inte låta mig själv gå in i det arbetet idag för det skulle bara ha slutat i katastrof.. så jag bara stängde av och tryckte bort alla obehagskänslor idag och blev iskall/känsokall.. det var svårare när det fanns folk omrking mig som verkligen gick in i ett djupt arbete och skrek av rädsla och pressade fram tårarna med all sin kraft.. shit vad jag va tvungen att stå emot.. undrar bara när bägaren rinner över och jag brister.. jag hoppas inte att det blir under någon balettklass på Cullberg iaf..

På bilden ser ni Malin,Braggan,Me and Lina


Puss <3


update

Imorgon börjar andra veckan på Cullberg och nu är det dags för lite balett igen.. hard work work! =o)
PUSS <3

Biodags!

Nu åker jag iväg och kollar på bio strax.. ska kolla på district 9.! Hoppas den e braaa! Tihihihiiii

Puss <3

tada

Andra dagen avklarad, modernt imorse igen och det gick bra. Sen kände jag mig inte på topp så va tvungen att åka hem istället för att gå på auditionträningen, trist.!
Klippet är på en underbar kvinnas alterego.. det är en häxa som pratar med sin häxkompis. (Jag försöker vara en vindmaskin med hjälp av ett grytunderlägg)

Puss <3

day 1

Första dagen avklarad.! Först var det en modern klass som innehöll lite klein och lite annat smått och gott.. Kändes bra att ha något man kände sig relativt bekväm med..! Efter lunch fick jag, Karin, Lollo och Marie vara med på en improklass osså.! Det var roligt men nu är jag så sleten alltså men jag tror inte det beror på träningen idag.. hmm!
Jag får stretcha lite nu och hoppas på att kroppen känns bättre imorgon.!
Puss <3

Hej o hå, nu kör vi

Imorgon börjar praktiken på Cullberg, mkt spännande,roligt och nervöst.! På bilden ser ni självaste Birgit Cullberg.!

Puss <3


Fy fan

Åh va det gick dåligt.. tog cv bilder idag men asså dom va hemska =(.. tog kanske mellan 30-50 kort och TVÅ av dom blev ok och då menar jag bara ok liksom inte bra... usch för i fan..
När jag kom hem sa jag att det gick dåligt till min kära mor och då sa hon: Ska du ta om dom då? . NEJ för man får bara den chansen ju.. en halvtimme då d ska sitta och d gick bara så dåligt och det kändes så pinsamt och jag kunde inte fokusera och aa h-vete.. Kan ju lägga upp två bilder här nu som Erika tog på mig i somras i Varberg och då lattjade vi verkligen bara..



Båda dom där bilderna blev bättre än bilderna idag.. fy fan säger jag bara.. nu gräver jag ned mig i ett hål och kommer inte upp på ett tag alltså.. (måste va uppe ur det senast på tisdag för då blir d Cullberg och då JÄVLAR!)
Puss <3

Fact

REAL models should be on the runway.
Real MODELS belong on the catwalk.

pöss

En recensent/journalist/liknande skrev på sin aftonbladetblogg idag efter att ha recenserat Toves nummer (han recenserade alla idolers nummer) : "Med hjälp från en grupp dansare beväpnade med basebollträn blir det rent av ett av veckans coolaste nummer." Brudarna med träna var Christine, Paula, Hanna, Mintuu och Serena om jag minns rätt.. U go girls.! God natt <3

Nu KÖR VI!

Jag har glömt att säga detta men jag ska dansa på Idol imorgon =) Ska dansa bakom sex av artisterna och vi har repat duktigt idag och får repa lite mer imorgon så det kommer nog bli riktigt bra, peppar peppar ta i trä.!
Jag hade tänkt skriva mkt mer men jag måste packa ned massa kläder tills imorgon nu och så ska jag väl äta lite oxå innan jag får lite välbehövlig sömn.! Jag har förresten ont i nacken då jag dansade på något konstigt sätt idag på scenrepet så jag har voltaren gel över hela nackpartiet typ.. aj aj men det är nog bättre imorgon..!


Puss <3

Uuuupdate

kände mig lite stressad idag när jag kom hem från skolan.. det var bara full fart framåt.! Onödigt egentligen då jag inte hade behövt det liksom... aja jag tränade lite idag på Karl och Knut och det gick skit.. jag vobblade som aldrig förr och aaa va dålig helt enkelt, men jag har varit SJUK hela helgen så det får jag bara acceptera nu istället för att gräva ned mig i ett hål..! Hemma själv här i huset just nu då mor,halvfar,lillebror och hund befinner sig i Norrland och Fredrik är i Örebro just nu o packar/vilar/jobbar/donar och har sig, mkt duktigt.!!
Måste berätta att jag gick förbi mitt ex igår men jag låtsades naturligtvis inte om att han fanns alls haha.. jag va snygg,fixad,söt,gullig ja you name it och aa.. han var motsatsen och jag mådde bara så bra.. han hade skräck i sin blick och jag bara njöt.. i have a real man this time, not a chicken..! Aha that's right hiho..

Ikväll är det desperate igen =o) Woho äntligen liksom.! Innan dess blir det hänga tvätt och duscha.. Bilden är på det jag o Mr snart före dette Örebro bakade i söndags.. Kanelbullens dag me like.!


Puss <3


tada


Puss <3

RSS 2.0