...

Jag var tvungen att tacka nej till "Petra Mede grejen" som spelas in på tisdag.. Har en slemsäcksinflamation i högerknä samt en bakterie i min högra vad! Från knät och ned är det ingen vacker syn då det är sjuukt svullet, ser ut som en annan persons ben faktiskt.! Nu kommer jag nog vara sängliggande i många dagar här framöver...

.......

Jag ska tydligen vara med och dansa eller något liknande på tisdag till Petra Medes nya program..? Vet inte så mkt än förutom att jag nog ska ha på mig smoking.. Får se hur det går nu när jag har fått slemsäcksinflamation i knät...

Tada

Man kan ju undra när jag får bli helt frisk.. aja d kommer väl snart hoppas jag.! Jag försöker vara munter och positiv när jag är i skolan men det går inte riktigt, man börjar bli trött på hela skolgrejen men d är väl bara o köra på då det trots allt bara är spurten kvar.! Om det inte inte vore för min fina sambo hade jag nog varit nere i något mörkt hål nu men han fiskar upp mig därifrån! Det känns lite jobbigt att jag kommer hem varje dag från skolan och e lite butter medan han trivs väldigt bra med sitt jobb, har nyss blivit generalsekreterare o massa sånt fint =) Men jag har o andra sidan aldrig haft en sån här motivationssvacka på alla 2 1/2 år som jag gått i skolan, kanske är dags att den kom nu.? (Sen att jag inte har haft en ledig dag på mkt, mkt länge gör nog sitt.. inte lika lätt att motivera sig och känna sig fräsch då) Jag antar att det bara är att se framåt.. Jag ser framåt och inser att jag måste städa köket nu som inte är alltför fräsch.. Grattis till MikaelaMaräng osså.! På bilden ser ni me,myself and I samt MikaelaMaräng.!

Puss <3

..


..

Ser framåt.. Imorgon händer d grejer precis som vanligt

..

jag vill att det ska vara 4:e juni imorgon.. yepp så e d

....


Det här är min auditionlåt till ackis.. =) hiho

...


MOTHAFUCKA FUCK FUCK FUUCK

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.. det finns så många saker just nu som jag inte vill och sen finns d saker som jag vill men Ja.. Jag måste vara världsmästare med att hålla saker inom mig ibland eller nej det där stämmer förresten inte men jag e ganska bra på det iaf.. tur att man är bra på två saker nämnligen att hålla saker inom mig och att dansa.

Tack idag till Linda Adami som genom sin hjälp får mig att gå så djupt in i vissa korta processer..! Det är dagens absolut bästa, utan tvekan men ändå kan jag inte glädjas åt det till hundra procent för jag fick dela det med vissa människor som jag faktiskt inte vill dela detta med..

Jag tror inte att det går att gå in med en attityd "Jag ska mosa allt och alla nu sista tiden i skolan" för då kommer jag sätta hinder för mig själv.. Men jag har nog kommit på ett sätt som gör att jag kommer mosa allt och alla och det är ett sätt som jag har kunnat använda under HELA min skoltid men som jag INTE har använt mig av.. folk ska vara glada för att jag inte uttnyttjat min potential men det ska det bli slut på.. Jag måste gå in med den inställningen MEN om jag inte känner mig trygg i min nya plan så kommer jag att ge upp den.!! Jag har genom alla mina mysko planer lyckats bli en bättre och bättre dansare så jag kommer lita på att dom verkligen funkar.!

Väldigt ofta dom senaste dagarna har jag önskat att det är den 4:e Juni följande dag (dagen då jag får mitt diplom) med det kommer liksom inte hända.. imorgon så kommer jag läsa i min almenacka att det är den 4:e februari.. Men det får gå, det måste gå och jag får hoppas att alla mina små planer gör att jag klarar av allt och att jag faktiskt mår BRA under tiden..

Sen finns det lite annat som jag vill fixa, fnula, tänka och lägga tid på men jaa.. Vi får se

Tack idag också till mimlinjen som jag såg på teaterhögskolan ikväll! Mkt trevligt att se något som inte var dans och att man tyckte det var riktigt bra.! Tack.!
Här ser ni en bild från föreställningen.! Det var tyvärr sista föreställningen idag om ni hade varit nyfikna på den..


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS <3

.....


Det här borde inte vara lika bra som klippet innan men asså jag tkr det är bra.! Eller kanske inte bra med väldigt underhållande haha
Puss <3

..


Det här tkr jag e bra. Puss <3

RSS 2.0