CLIPS






..

Idag har jag kollat på en massa lägenheter i stan med Fredrik och hans mamma. Mycket trevligt att få träffa hans mor =) .. Det fanns tre (möjligtvis fyra) lägenheter jag gillade. Får se vad som händer.. Jag tänkte när jag åkte hem med pendeln idag att shit fan va skönt d är att han fick jobb här i stan osv, osv..! WOHO!
Det fanns en tid förra året då jag inte mådde bra men nu är det på väg att ändras radikalt.. Skrev då i min tidigare blogg att "without my wings I feel so small".. Well The wings are back..! ;)


Puss <3

tada

gah.. i think about u all the time.. d e bra att jag kan begrava mig lite i arbete idag, dags o jobba på ica igen.. känns bra.! Den här dagen går förhoppningsvis snabbt och imorgon får jag säkert träffa Fredrik igen.. nej nu ska jag väl stryka en skjorta och sen åka till jobbet.. Puss <3

Kristallen


Imorgon blir det lite dans på kristallen på SVT 1. Ska vara pilot en liten sväng och sedan ska jag bara på lite plymer och presentera Petra Mede osså..! Ska bli mkt roligt och jag hoppas på någon slags efterfest liksom.. Puss <3

Två upplevelser från dagen


Det här tycker jag är roligt


Puss <3

.........


Falling deep

Remember this day?


I do.. det var midsommarafton och jag hade precis fikat..

Tidigare i veckan


.........

Känns som om skolan börjar komma igång mer och mer..! Ska läsa igenom lite manus som jag fick av min fantastiska teaterlärare Jessica idag. Jag ska vara kung Aigisthos en krävande roll för mig men d e ju as bra, precis vad jag vill.! Det har blivit lite av en tradition att danstreorna sätter upp en teaterpjäs på skolan i vintertid, nu är det våran tid och det känns mkt kul.! Imorgon börjar dagen med faddermöte och det går ut på att jag ska hitta ett fadderbarn.. Jag kommer bli en mkt bra fadder =) I think haha.. O sen imorgon så får jag träffa Fredrik igen som d ser ut nu <3 =)
Lina har ju börjar på skolan nu, Woho.!! Får ett helt år me henne på skolan,yippie.!!


Puss <3

...


...

Jag funderar på att kanske börja modella lite igen.. lr hmm frågan är om jag hinner när jag går i skolan och jobbar extra på ica m.m.. Har sett så många modeller som jag inte tkr passar riktigt i vissa kampanjer.. får väl ta saken i egna händer o fixa d liksom haha.. lol.. nej men får väl kanske börja lite smått igen på något sätt och kanske lite sen när man gått ut ackis för då kommer man behöva pengar.. Bilden e från i somras men nu har jag ju blond hår igen.. yes.! Shit har haft för många hårfärger det senaste året haha.. förresten det blir nog lite tv tid för mig och min klass samt årskurs 1 nästa fredag på Kristallen.. den där tv- galan..!  Imorgon blir det balett.. woho =)

Puss o kram <3

..........

Jag pratade med Nina idag om att det skulle vara kul/skönt att byta hjärna med någon för en dag eller två.. Hon höll med om att det lät bra... d går liksom inte att genomföra bara..

..............................

jag skulle kunna tänka o tänka lite till o blablabla men det skiter jag i för från och med imorgon så är det gamla vanliga Jacob som ska komma tebax..! En roligare och framför allt mer stabil person..

Vanessa Williams släppte för ett tag sedan en låt som heter "I fell in".. Jag kan bara instämma, jag föll in.. och det rejält också i'm still falling.. pladask osså tom.. Gosh jag behöver sova så min hjärna får slappa lite nu snart men först ska jag väl äta upp det som finns kvar av min Ben & Jerrys.. Fan att prison break ska börja nu osså då för då mååste jag ju se d.. äsch jag kanske somnar ifrån det lr nåt.. Angående bilden så kan jag bara säga " I cross my fingers" .. och det gäller flera saker..


Puss <3 (I miss u sooo much..)

....

blev suupertrött nu helt plötsligt.. äter middag nu liksom .. hmm! Imorgon börjar skolan, YES =) Äntligen.!!!!!! Nu ska min hjärna bli normal igen..! Ni förstår att om en konstnär inte får uttrycka sig så blir dom lite galna... träffade karin,lollo o marie idag (bra jobbat på föreställningen btw) och det är så skönt då och inse att det finns så många som är likadana som mig haha.. kände samma sak när jag träffade Nathalie tidigare i veckan.! När jag befinner mig i mitt element så finns det inget som kan stoppa mig och jag älskar den känslan..! Va på thaibåten idag osså med Malin, thanks babe =)
Bild från sandstanden på thaibåten.. otroligt snyggt mönster jag gjorde.. uhm


Mojito Passion..

new hair, new hair.. AGAIN

Nu måste jag sova snart..ska bara äta upp min middag först.. LOL.. imorgon blir en härlig dag.!
Puss <3

hmm

update.. mitt hår blev typ vitt.? Asså så jävla konstigt.. men med blondshampo o grejer kan nog d har fan bli bra.! Helt otroligt.. lite lilaaktigt fortfarande men jag orkar fan inte bry mig.. Puss fuckers.!

Sick and tired of my fucking HAIR

Blekte håret igår, blev helt ok men lite lite gult så gick inte för sig..
Imorse färgade jag det askblondt (som en backup om blekningen blev ful) eftersom jag vet att den färgen alltid funkar på mig.. NOT MITT HÅR BLEV FUCKING LILA.! Jag skämtar inte.. LILA.. Mamma panikkörde mig ned till Ica Solbo och nu färgar jag håret till "champangeblond".. grejen e bara den att det blir typ BRUNT nu igen..! AHHAHAHAHAHHAHAHAHA JAG blir tokig på mig själv ibland. jag hade ju jättefint blond och snyggt hår.. jävla skit..

blabla


Jag sov typ inget inatt..drömde massa mardrömmar o grejer..hmm! Så jag ska znarka som fan nu ikväll..nu bleker jag håret o tror fasen att det kommer funka den här ggn.! By the way, it's official.. With me and Fredrik I mean, miss ya already... Puss <3

Hej o hå jag kämpar på

hej o hå.. jag mår riktigt bra nu.! Dansen gör mig verkligen till en mer behaglig människa.. dance is fucking life.! Tack till Val för klassen idag.. woho!! Jag åker till örebro imorgon igen o ska bli så kul.. Jag har verkligen saknat Fredrik och kan ju bara hoppas att han känner likadant för då kommer d här bli mkt bra.! Även fast jag har haft mkt tid o tänka nu i början av veckan så har det varit bra känner jag nu.. nu när jag jobbade igår hela dan i Rålis så kändes det bra och dansen idag kändes osså bra.! Nu ska jag bara njuta av livet och glädja mig åt att skolan börjar igen på måndag..! I can't wait.!

Puss och kram!

Today.. stay positive


Teaser.. mer kommer


imorgon


Imorgon ska jag vara Indiana Jones och Nathalie ska vara Marilyn Monroe på en fest. Vi ska mingla, vara trevliga och snygga.. Lätt som en plätt.. ;P Puss <3

oldie


The lion


...


Sides of me










Tada


Im not feeling that gray today.. but if i would, you would be my yellow..

Clip like form Jämtland


.................

Jag mår mkt bra just nu.. =) I must say.. har pratat med Fredrik i en timme hah..I like him,he likes me.. orka klaga =P vill börja skolan nu igen men d är ju bara en dryg vecka kvar så.! Det är bra för mig att vara här i Jämtland, allt känns mkt bra.! Vi var på ett museum idag och tittade och jag har kastat pil i typ 2 timmar hahah =P Bilden är från idag..! Jag brukar ju säga att Sprit är skit..(nej jag e inte nykterist men iaf)..

Puss fuckers <3

Introducerar Ms. Holly Rose

hej hopp.. nu sitter jag på tåget till Jämtland och min far.. kl är strax efter halv tolv och i vanliga fall brukar jag gå upp typ nu under sommaren.. men idag mina vänner gick jag upp kl 06.00 så jag har varit vaken i snart sju timmar, (!) kära nån..  Jag kom på att jag mår alltid lite bättre när jag skivit av mig lite här på bloggen så det är väl det jag ska göra nu..

*Jag känner ju alltid så mkt och likaså nu så det har inte ändrats haha..
*Det är kallt här på tåget faktiskt
*Satt bredvid en fjortis förut som va inne  på bilddagboken och förpestade mig
*När tåget började rulla 08.30 så var det tre barn här som typ skrek varav det ena inte höll käften förresten två timmar senare (!) Jag har tänkt att alla barn under typ 10 år borde få en egen vagn eller så borde dom inte få resa alls förrens dom visat upp lite hyfs.. fy fan haha

Den här videon jag lägger upp nu har jag velat visa mer än en vecka nu. Det finns ett program som heter dance 360 som visas på Ztv.. jag såg det när jag va hos Erika. Det är ett dansprogram där folk battlar mot varandra och dom går verkligen in för det till typ tusen procent. Det va en kvinna vid Holly Rose som var med där när jag kollade på programet och hon e verkligen helt fantastisk.. en ny superstjärna ;P haha så jävla roligt.. hon bara kör liksom hahahah..!! (OBS hon battlar mot karatedansaren haha)

Puss <3

........


....



..

Resan är bokad(!) På fredag åker jag x2000 till Östersund. Dags o hälsa på min far o d ska bli kul.. spännande o se vad dom har gjort med huset. Det var kul o se kusinerna o Anna igår (vi fikade igår) =)
 Baletten va helt ok, lite trött idag.. skönt o ändå börja använda lite balletmuscles again..! Jag mår bra.. Funtar på o dra en fika me någon innan d e dags för balett ikväll igen.. måste använda upp klippkortet(!).. Förresten så e mina pengar som bortblåsta och jag vågar knappt säga hur mkt jag har spenderat dom sista månaderna.. men d har jag fan varit värd :D I miss Mr F.. PUSS o kram <3

Hej o hå kämpa på

Är i Örebro nu och ska strax åka hem.. dags för lite balett ikväll,woho =) Jag mår bra.. i'm really good wiho PUSS

Puss o kram

jag mår bättre nu.. det jag kan säga är att: Efter regn kommer solsken..! Tack så mkt för alla fina kommentarer, Puss och kram <3

..

Jag mår ganska bra nu men vill inte vara ensam så är hemma ikväll hos Erika igen <3 .. Puss

..

Nu GRÅTER jag igen.. dock inte samma attackgråt som jag hade igår.. d va insane.. d här är någon ny slags av kärlek för mig.. aldrig förut har jag gråtit av rädsla typ för att någon ska lämna mig.. kärlek ska inte vara så..?
Jag tkr verkligen om honom och han tkr om mig med men vi är olika vilket kan vara båda bra och dåligt.. d känns bara som att han inte förstår mig ibland, han skrattar lite även fast jag är ledsen, jag tror jag känner mig lite förödmjukad..(vill inte grina när jag pratar med honom i telefon.känner mig så jävla löjlig) d e hans stil I know.. men attityden man har gentemot andra människor ska vara kärleksfull och inte hånande..(säger inte att han är hånande). Han bara kör på och stannar aldrig upp och d får mig o tänka o undra om han verkligen mår bra.. d gör han nog, d e kanske bara jag som e lite fucked up.. rädslan för o bli lämnad kommer från att min far lämnade vår familj när jag var åtta år samt en del dåliga förhållanden jag haft.. Om inte tidigare dåliga erfarenhter hade funnits i mitt liv hade jag varit på hans sida nu i PridePark och druckit öl och haft roligt.. men nu är det inte så.. men jag gör mig verkligen inte till något offer (NEVER) men det blev så här just nu.. jag hatar o känna när styrkan i mig börjar försvinna.. d e dags att ta tillbaka den nu.. och jag kommer lyckas, för det här jag alltid gjort(!) Jag har uppnåt så sjukt mkr bra saker i mitt liv redan nu.. once again "Min känsla/känslor är min styrka". 
Puss fuckers 


RSS 2.0