.....

Hej och hå.. hur ska jag klara alla dessa dagar utan ledighet? Jag har kommit på svaret nämnligen dom här bären som jag hittade på ica idag.!

Gojibär, Havtorn, Blåbär, Björnbär, Tranbär och röda vinbär i en och samma blandning, jo jag tackar jag.! Har nyss vräkt i mig en smoothie med bland annat dessa underbara bär i. Nu kommer jag att fortsätta vara lika stark som stålmannen ett bra tag till ;P Puss <3

It's a test.. for suure

En ny vecka = nya tag! Nu har inte jag en ledig dag igen förrens om låång tid.. Det låter som om jag skulle kunna få panik men jag tänker inte få panik.. jag tänker ta hand o mig själv och min kropp och jag tänker klara av detta med målet att inte alls vara "HELT SLUT" när jag får min lediga dag den 28:e februari! Jag ska verkligen försöka att inte kollapsa för att efter min lediga dag den 28:e februari hoppas jag orka jobba dagen efter och typ hela vecka 9... gosh. Vi får se hur det går med den saken..
Tror inte att jag kommer att ha tid eller ork att blogga så mkt men vi får se maybe I'm gonna get superpowers these following weeks.. Jag får bli en superhjälte! Go superman.!

Puss <3

..

Jag hatar Justine Henin.. jävla skitunge som kommer och slår ut Elena i andra omgången. jävla skit jävla cp.. Sofia Arvidsson gick vidare iaf.! =) .. Aja kanske dags att gå till skolan..

..

Jag e så jävla trött efter the big audition idag.. Jag tror faktiskt aldrig jag varit så här slut och haft så här ont i min kropp någonsin and that my friends is alot of pain.! Det gick bra och jag gjorde mitt bästa, mer kan man inte göra.! Får veta någon gång i slutet av januari om det gick vägen, bara o hålla tummarna även fast det blir svårt.. dom tar bara 8 platser iår jämfört med 11(tror jag att det var) förra året..
Puss <3

GOGOGO

Sitter och äver en avocado och dricker hallon och granatäppeljuice.! Ska sova alles strax.. råkade somna på sängen kl 22.00 och vaknade typ 00.15.! Men bara och sova igen för imorgon är det audition och jag ska upp tidigt och dra till dance and gymshop och köpa lite grejs som jag måste ha.. Nu jävlar ger jag ALLT
Puss<3

GOGOGO

Sitter och äver en avocado och dricker hallon och granatäppeljuice.! Ska sova alles strax.. råkade somna på sängen kl 22.00 och vaknade typ 00.15.! Men bara och sova igen för imorgon är det audition och jag ska upp tidigt och dra till dance and gymshop och köpa lite grejs som jag måste ha.. Nu jävlar ger jag ALLT
Puss<3

hmm

Om jag känner mig stressad så blir det lätt att jag liksom stänger av.. så istället för att göra det man behöver så gör man nästan ingen alls istället.. nån som har kännt som jag någon gång?.. Men men trots press och stress beger jag mig nu till skolan och ska ha partnering följt av koreografisk handledning följt av extrainsatt teaterrep med Linnea till "Flugorna"! Flugorna sätts upp av dansarna som går tredje året på Balettakademien. Kom och titta 20 och 21:a Feb.!
Puss <3

Tada

I loove this video.!

Puss <3

mhm

Jeanette skrev ett jättefint och helt underbart rekommendationbrev till mig som jag använde till mig ansökan. Det är nämnligen så att jag söker Sandrewsstipendiet iår.. Bara att hålla tummarna.! Men Jeanettes brev var dagens absoluta höjdpunkt,tack! Allt annat dvs all skit det bara skiter jag i helt enkelt haha. På lördag är det audition (Göteborgsoperan,ungdomskompani) och jag kan bara göra mitt allra bästa så få se vad d räcker till. Förhoppningsvis så räcker det riktigt jävla sjukt långt ;P Ibland när jag är arg så hjälper det att komma ihåg att jag är snygg och inte ful. Sjukt ytligt I know.. Nej men kanske inte att det hjälper så mkt men det känns iaf lite bättre.. Lr nåt sånt.. TYP.. INTE haha =P ALLA ÄR VI VACKRA =)

Puss <3

Me loves Kelly

The City - MTV Shows

Tjatjabloggen anna säger hej, gästbloggar


Puss <3 haha

Blablabla

Jag gick in på qx då två vänner hade hamnat på bild där och d va väl kul lr nåt.. nej men grejen är att hmm.. dom som blev vimmelfotade fick frågan om dom hade något nyårslöfte och vissa av svaren bekräftar varför jag ibland inte klarar av bögvärlden.. eller kanske inte bögvärlden men alla som jämt ska synas ute i alla fall.. om man ska vara ärlig så är ju det i princip alltid samma människor..

En kille svara på frågan så här angående sitt nyårslöfte: har lovat att äta bättre, bli snyggare och ha mer sex
En säger så här:
har lovat sig att bli mer perfekt
En säger så här:
har lovat att det ska bli mer gin och tonic
En säger så här:
har lovat att det ska bli mer sex
En säger ås här:
har lovat att vara sig själv i år (dags i börja iår..?)

Alla var inte så här men jag valde att lyfta fram dom haha.. Nej men alla får tycka vad dom vill och det gör jag nu..

Sen såg jag en dokumentär för någon vecka sen om en homosexuell fotograf som så många andra under 80-talet fick reda på att dom hade aids eller rent av HIV och att dom snart skulle gå en säker död till mötes.. det jag tänker angående det här är att innan upptäckten av aids/hiv så hade väl en massa bögar (hetros har osså sex utan skydd) sex utan skydd för att det enda man kunde riskera var väl en könsjukdom eller liknande.. Om många av dom som dog på 80-talet hade fått reda på att dom inte skulle ha fått aids/hiv om dom bara skyddade sig så tror jag att vissa hade SKYDDAT sig (säkert inte alla).. DÄRFÖR TYCKER JAG ATT ALLA SOM NU VET OM AIDS/HIV OCH ALLT DESS HEMSKA, SKYDDA ER! Om ni lever slampigt/oskyddat/jagvetintevad så kränker ni dom som under 80-talet dog förgäves. Ta ansvar både för dig själv men osså för andra.. jag har hört folk som säger att om dom har aids/hiv så är dom inte säkra på om dom skulle säga det till den dom har oskyddat sex med. det är vidrigt och OLAGLIGT

Men som sagt ALLA får vi välja själva vad vi gör och folk kommer att göra vad dom vill. Jag kan bara säga vad jag tycker eller snarare vad jag känner just nu i detta ögonblick.. behövde bara få ur mig det här.
Nu ska jag äta knäckebröd
Puss <3



....

Vilken jäkla nyårsafton.. sjukt lyckad och det finns sjukt mkt bilder men ni får nöja er med en så länge..! ;P
På väg till Obsan med full fart.. here we come haha


Puss <3

RSS 2.0