The B-day

Idag (lr igår för kl är över midnatt) så fyllde jag år.! Jag gick upp och åkte till jobbet (haha) och sen när jag slutade kl fem (har nu semester..!!) så hängde jag kvar lite på jobbet men drog sen till Anna i Åkeshov och bjöd på sushi. Sen satt vi oss på ett café i stan och drack diverse.. Jag tog Irish coffe och blev apglad när jag slapp visa leg, ja menar man ser ju liksom att jag är 21 nu =p .. LOL


PUSS O KRAM <3

Långholmen igen woho


Titta även på dom andra klippen från gårdagen i tidigare inlägg.. =P PUSS <3

Från Långholmen till Kungsholmen


PUSS <3

ANNAS SÅNG TILL MIG!!


Inte allt för superduperseriös men ändå så bra!! TACK PUSS <3

Hold on be strong

jadu vad händer liksom.. Hmm jag har stört mkt träningsvärk och det verkligen ilar i musklerna.. men men =p .. Har typ inte gjort något idag förutom att ha kollat på tennis (Wimbledon).. min favorit Elena Dementieva gick precis vidare till tredje imgången.. sånt gillar vi..! Jag har en massa jäkla tankar som snurrar i mitt huvud just nu men jag tänker bara låta dom få vara där.. nu ska jag se på so you think u can dance och sen sooova då det är dags för lite jobb imorgon.! Bilden är från en härlig tidig sommarkväll hos en skånsk vän.!

Puss och kram <3

Me




Dans(!)Blommor m.m

Tog Corinne Lanselle (modern underbar fransyska) idag för andra dagen irad.. asså jag love love love hennes klasser =) Hade träningsverk innan klassen började men den försvann tillfälligt under klassen och jag fick ett "Nice" av henne efter vi gjort dansen sista ggn. Det gick bra och jag är riktigt stolt över mig själv.! Så vad gjorde jag.? Jag gick och köpte blommor till mig själv hos floristen i Tumba! Det blev två fina rosaaktiga rosor och lite mer rosa småblommor typ haha.! Köp blommor till er själva oftare, det är vi värda! Den träningsverken jag har nu är dock den sjukaste på vääldigt länge.! Mina hamstrings skriker liksom den största delen av min kropp! Jag mår just nu trots att jag går o funderar lite mer än vanligt.
Sen något annat.. Jag brukar aldrig vända människor kinden till men jag tror att jag måste göra det nu.. Är det okej? I'm tooo nice asså..
Bild på blommorna haha LOL

Puss och kram <3

Clips from yesterday..!


Jag var tvungen..!

hade inte tänkt skriva något idag men jag kände att jag behövde det..! Nu sitter jag här trött och ofräsch och tänker på det som hänt dom har senaste dagarna.. Känns som om jag knappt varit hemma och det har jag ju inte heller.. =P Jobbat ons,tors, igår och idag. Midsommar var kul men jag var otroligt segstartad.. jag träffade en karl då också ( =o) ) men jag får bara inte ha förhoppningar den här ggn oxå..d tar på en att ha blivit bränd typ tio ggr (!). All I can say is, I'm so woorth it this time.!!!
 Nu är jag ledig tre dagar och jag ska dansa imorgon igen (!), har inte dansat på typ tre veckor (inte hänt sen förra sommaren.!!). Det blir modernt med Corinne Lanselle, I can't wait!!! Hon e så bra och kommer bara hit på somrarna (e från Frankrike) och då måste man ta chansen. Har missat henne 2 år irad dock! =( Men nu e d dags igen ;D Jag hoppas att jag kommer från den klassen och bara känner mig helt harmonisk och oövervinnerlig.! Bild på middan och efterrätten idag.! Var aaapgott.! Thanks Mom.! Hoppas ni har det bra allihop.!



Puss och kram <3

Midsummer clips..


Midsommar in some pics..!





Midsommar


Aha that's right

Titta vad jag fick i brevlådan idag.. lönespec från Operan.. me like ;P

Puss och kram <3

Today is a good day.!












My room.! Där har jag tillbringat den mesta tiden dom senaste tre dagarna.! That's right jag har varit hemma och typ bara tvättat och sånt i tre HELA dagar..! =o) =P

Puss och kram <3

Beyonce time

Jag gillar den här låten med Beyonce.. jag ändrar naturligtvis "girl" till "boy"...! Lol ;P Gillar videon, den här fresh liksom och fint där med rosen o grejer.. she's oh so natural in this video=me like.! 1.12-1.23 IS MAGIC.!!

Puss och kram <3

It's time for rest..

Idag gick jag upp halv två.. Har spelat ett tennisspel på datan.. har ätit.. aa typ d.. va ute typ 3 min på altanen.. D kallas VILA.! Himlen va fin i alla fall.. O en bild på mig, all natural..!


Puss och kram <3

Yesterday..








The löördag..!

Hej o hå..! Denna lördag ska jag fira två personer o ska föröska fira lite själv osså =P haha..! Nu snart ska jag,min mor, Jan och Nathanael åka till min storebror, han fyller nämnligen 25 år idag.!!! Grattis.!

Sen så vet jag inte om jag hinner hem innan jag ska dra till Anna som fyllde år den 10:e..! Hon är numera 21 år gammal.! Vi ska väl samlas o sjunga sånger och dricka "saft" och göra massa mysiga grejer.!

Puss och kram <3

Dagens lunch

Dagens lunch spisad hemma hos Jessica då vi inte =P slog in Annas present..!

Puss och kram <3

Taada

Då var det väl dags att skriva lite på bloggen nu igen.. fast d kommer komma mer klipp, det är roligt och det är lätt.. =P Idag ska jag inhandla present med Jessica till en viss isprinsessa, det kommer bli kalas..! Sen nu snart så ska jag, Mamma och Nathanael åka in till örtagubben(looove that shop..bilden är på denna fabulösa butik) och inhandla en present..! Nej bäst att jag drar mig nu..! Ha en riktigt bra dag everyone, nu ska jag föröska vara sådär snuskigt glad som bara jag kan.. hiho.. lol..!

Puss och kram <3

Klipp från tidigare under veckan..!




...


D måste vara min tur snart... suck....

Gårdagen.!


Kinda crazy.. I knooow.. Puss o kram <3

Update..!

Nu är jag i Sollentuna för typ tredje dagen.. va hemma en snabbis igår och fräschade upp mig lite..! Ska  nog åka o klippa mig hos syrran i rotan sen vilket behövs.! Sen så kan jag ju berätta att det förmodligen blir lite KACHING på sommarkrysset i sommar.. ;P Aha, that's right.! Men nu ska jag dra till Ica maxi (the place to be.!!) Jag o Erika.. o attans, dit vi går asså.. ingen kommer känns sig säker.. mohahaha..!

Puss och kram <3

Gårdagen.!!


Tacomiddag, hare såå bra.!


Sicko..?

Idag har jag jobbat för första ggn på läänge I must say men d e bara för att jag haft så fuuullt upp med andra grejer... Gick bra men nu e jag helt slut, jag e fan skillad som e där så sällan o ändå gör d liksom bra.. ;P Man måste väl få boosta sig lite.? Speciellt nu när det känns som om jag håller på o bli lite förkyld/sjuk.. d kom plötsligt denna gången, för typ någon timme sedan bara.. Jag satt i o för sig typ hela dan på jobbet med en tunn t-shirt och det va såå kallt.. kanske inte va så bra, men tack till Lena för lånet av "fleece tröjan."! Imorgon är det tacomiddag hemma hos Jessica och vad jag vet kommer Emilia, Malin, Lina (braggan?) och jag.! Gosh så mysigt, kommer hjälpa mig o tänka på det när jag sitter i kassan imorgon.!!
Köpte marinerade vitlöksklyftor på vägen hem som jag sitter och äter nu.. Får dålig andedräkt men det skiter jag i för det har blivit lite väl mkt rajtantajtan på siståne.!
Mums


Puss och kram <3

Städdagen/kvällen

Idag har man då tillslut varit duktig o städat.. har tvättat hela dan osså lr jag sen jag gick upp vid två.. LOL ;P

Jag fick helt  plötsligt stähjälp.!!


Jag fick en bläckfisk på huvudet av städhjälpen så jag försökte liksom bara go with the flow..!

Först blev jag lite ledsen..

Sen så försökte jag typ sälja bläckfisken..

Sen kom d en till som ville vara framför the caamera.. Imorgon och på lördag blir det jobb..!

Puss och kram.! <3

Miranda musicvideo - My heart will go on.!

Mirandas musikvideo, my heart will go on!!! Haha.. Videon börjar efter 2.45 och höjdpunkten kommer vid 5.58 .! Jag rekomenderar dock er att se på hela videon då den är helt fantastisk makalös.!

Puss och kram <3

Update och eegoo liksom..!

Kollade på danshögskolan igår, d va väl bra...
Träffade Erika som e i sthlm nu igen en stund =o) WOHO
Va på leas fest och hade kul och åt så sjuukt goda dumplings,fick typ matorgasm 5 ggr följt av magknip, tur då att jag hade köpt MANGOSTAN proviva.!
Stefan kom överaskande på festen men sa sen till mig efter mkt om och men:"Jag tar det bara lungt" Orkar inte ta hela versionen men han gillar inte mig.. då sa jag see you later aligator och gick..
Först såg jag ut så här i typ 5 min.. Typ lite upset efter ännu en bränning..


Men sen kom jag på att fan jag och Nathalicious är så jävla snygga.. o då blev allt bra igen. LOL ;P Tack till Lea för brillorna, woho.!






Puss och kram <3

Amazing news..! Amaazing.!


Summertime..!

Igår så va meningen att jag skulle "fira av" treorna på ackis.. det blev lite annorlunda.. Först skulle lite folk ses i en park och bara mysa men många bangade.. Jag var i stan typ ensam men träffade på Emmeli och Micki en stund och efter det så orkade jag inte vänta på att Johan och nån vän skulle äta på donken så jag ringde Nina och vips så va jag på thaibåten vid skanstull =) Ni vet den båten/resturangen/baren som bland annat har en liten uppbyggd sandstand ombord.!? Så jag Nina och tigerklo satt där ett bra tag och sen runt halv tolv kom Lea och gjorde oss sällskap.. Va meningen att vi skulle träffa upp treorna typ kvart i ett utanför Patrica och det gjorde vi.. men vissa av dom var för fulla så dom kom inte in m.m m.m.. Så treorna och några drog till F12 istället, men jag,Johan,Jocke,Linnea,Micke m.fl stannade kvar på "Pattan".. Stefan var där osså, en kille som jag träffa hemma hos Hanna på avslutningen.. (Han e såå sööt..) Jag orkarde inte åka hem från Patricia sen så jag fick sova hos Stefan som bor vid medis.. Men vi sov bara ihop och inget mer vilket va asmysigt.! (Visst blev det några pussar på Pattan dock..)

Ninas superräka som hon käkade igår..!

The räka.!!

Applemartini som va yummie.!

Mixtallrik,tigerräkor,vårrullar och kycklingspett. Såserna va såå goda.!

Glassdrink, me mörk rom,baileys,khalua,chokladsås och glass.!

Idag åkte jag från Stefan typ kl halv tio och åkte bara hem och duscahde för att bege mig till Långholmen för lite solande och badande med bland annat Nina,tigerklo,Ninas vän Ida med flera,Paula,Lea,Sofia och lite fler folk.!
Brände mig superduper lite för jag köpte solkräm med faktor 30 på apoteket idag ;P


Nina glassar.!

Sommarfeeling

Puss och kram <3



RSS 2.0