Underbara sommarkväll!!!!!! =o)

När och fjärran reportern är tebax och denna gång med en mix av den riktiga Anna.!

Allt är såå braa.! =P

Anna och hennes ost som för övrigt kom från härliga Jämtland =o)

Puss och kram <3

BIG NEWS.!! Mangostan Proviva.!!!


Minutes before the Spex.!

.

Sommarlov/sommaren har börjat.!

Igår var det avslutning, hej då till årskurs två på balettakademien och i höst börjar man på sista året på Balettakademien,dansarutbildningen =)
Spexet gick jättebra och sedan bar det av till humlan och det va as mysigt där.. sen hem till Hanna på powernap och sedan till skolan för o kolla på förberedande och streetlinjen.. Dom va jättebra =) Värsta dansglädjen och dom bara körde, TACK behövde se det <3
Sen hem till Hanna igen för diverse aktiviteter och sen drog vi till hotellbaren vid medis.. En as soft avslutning, tack alla <3 !!!
Spex för treorna.!


Humlan, Nathalicious, http://nathalicious.blogg.se/

Helle och Jag

Jag och Paula hos Hanna

Grr, raaaw

Almost there.!

Idag har det varit sista dansklassen på läsåret, street me Cherie.. Asså hennes musik e så sjuuukt bra!! Love it, kunde dock inte vara med för kroppen är typ svullen av utmattning och det är nog dags att vila min högra fot nu, som har fått tagit en hel del smällar..! Min kära mor hjälpte mig o smörja in hela min rygg med Voltaren gel alles nyss, hoppas d kommer kännas bättre snart.. ryggen e inte så kalas haha..
Men på tal om kalas så är det avslutning på fredag (!). Läsår nr två på Balettakademien är snart över och jag gick såklart och handlade lite nya kläder... D blev ett par vinröda jeans(har redan blåa likadana) och en rosa/vinrödsaktig t-shirt.. Sen så fick jag äntligen hämta mina balettskor idag! Har stått på väntelista för att mina varit slut.. har väntat i två/tre veckor nu tror jag, men skönt att dom har kommit nu.. =o).. Gick även till systemet och köpte bland annat ett ekologiskt rosévin.! Imorgon ska alla visa upp sina kompositioner (min är alles lysande haha, kanske berättar mer sen) och efter det ska jag kolla på svenskan,ackis och danshögskolan på Dansens Hus, spännande...!!


Puss och kram <3

She's back.!!!

Idag träffade jag Jessica igen för första ggn på ÅTTA MÅNADER!! Hon har rest runt i Asien och bott en lite längre tid i Sydney! Välkommen hem!! <3

Jag fick två presenter av henne.. Den ena fungerar som ett kompliment till läderpiskan(sailormoon piskan) jag fick ifjol, och den andra är bara härlig att titta på lr nåt haha..!
Komplimentet


Det som kan va härligt att titta på..

Mr Januari

Nu ska jag se på Desperate snart.. Puss och kram <3 !!

Njut..!


Se och njut av Mirandas fantastiska version av den amerikanska nationalsången.. OBS dom sista 20 sekunderna är BÄST.!
Puss och kram <3

New day

Sista föreställningen igår, gick bra.! Såg lite på film osså då mamma hade filmat lite.. asså jag har verkligen utvecklats sjukt mkt. kul o se och jag blir stolt över mig själv.!! Vi hänge lite på pattan sen..! Bild nedan..

Hjälp Nina o bli en Fly Girl, hon ska bara vinna, hon skulle äga som d!!!
http://www.cosmopolitan.se/quizz/2009/05/20/rosta-fram-sveriges-fly-girl
Skriv Nina V, Stockholm, Nr 28

Puss och kram <3

Wiiiie..!!

Igår gick d inte superbra och hej o hå.. Men idag =o) Idag var d as bra.! Woho, en av dom bästa föreställningarna jag gjort I must say ;P

Bara en föreställning kvar nu så bara att ta till vara på den så mkt som d bara går!!

Familjen är hemma igen efter några dagars resa och det känns bra.. =) Welcome home

Såg att en fisk dött i akvariet imorse så va tvungen att spola ned den i toaletten.. stackarn.. =(

Ska se lite på Star Wars nu och äta lite Ben & Jerrys... blev en klassiker idag, half baked.. =)

Så här fin va man då idag typ liksom ba..


Puss och kram <3

WOHO! Tihihihihi

*Föreställningen gick bra.. men ska gå bättre imorgon och på söndag..!

*Håll på att typ spy efter Jeanettes nr av typ nån konstig slags utmattning..

*Gammeldansen e apkul ju liksom, ba..! ;P

*Vals I love

*Lite mysko och komma från scenen och sen bara hucksflucks så sitter man ensam hemma..

*Va ska jag säga.. hmm tack Paula för dina kyssar innan hemväg från diselverkstaden, det gjorde det okej för mig att åka hem och vila.. ja menar då hade jag fått vara lite vild.. så d e ju bra =P haha

Eftersom jag tyvärr inte tagit nån bild från föreställingen osv så tänkte jag bjuda på mitt lilla kvällssnack som jag åt för några dagar sen.. LOL


Puss och kram <3

Make it work

Nu ska jag åka till diselverkstaden igen för lite mer ljussättning. Kom och kolla med start imorgon fredag kl 19.00. Även föreställning på lördag kl 19.00 och på söndag kl 16.00.!

Puss och kram <3

The dream..!

jag drömde om min drömpartner inatt..! Och asså aa så här såg han ut..
Han hade riktigt mörkt krulligt kortklippt hår.. blåa ögon, riktigt charmig och han va lite lik perez hilton av alla människor (!!!) Men don't get me wrong han såg liksom inte ut som honom han bara påminde lite liiiiiiiiiiiiitegranna haha.. han va så snäll, kommer inte ihåg va han hette..

Va fan va d mer som hände.. tror att jag och "perez hilton" träffades på något slags kontor där jag jobbade (?) och sen så bara blev vi as kära när vi skulle åka hissen tillsammans tror jag.. men gosh i gotta find that man i think..! Jag tror att han va någon slags mix av två personer.. vet vilka hah men ska inte säga d.. tihiihihii =P

 Jag kom även ihåg att jag Celie, Anna och någon mer gick till apoteket för att hämta ut lite medicin till Anna.. sen hitta vi ett as mysigt fik typ vid drottninggatan som hade en hemmagjord chiquita banan kaka.. den såg riktigt smaksens ut ska ni veta..! Karin va me också men hon blev lite sur när hon inte trodde att dom hade några syltkakor hahaha men jag hittade naturligtvis några så hon blev lite gladare.. =P

Snart drar man till diselverkstaden för första ljusrepet, woho.!

Puss och kram <3

Update..!

kollade på desperate nyss.. asså i slutet när dom alltid ska säga något vist typ så grinar iag alltid..! Är få ggr som jag inte har varit bölig då asså.. =P

Får gratta min far som idag fyller 47 år..! Jag ska åka dit i mitten av Juli och det behövs för jag kommer knappt ihåg när vi sågs sist.

Jag tänker varje dag på två personer och jag har ingen aning om vaför jag tänker på dom typ lr vad jag känner för dom.. TYP

Min kropp känns riktigt utmattad just nu men det ordnar sig

Ser ffarande fram emot föreställningarna på diselverkstaden! Jag har tänkt i banor som typ: Åh va kul och skönt det ska bli att få stå på SCEN igen, liksom inget gig utan på SCEN..! Sen kom jag på att jag sedan i början av april har stått på Operans scen 13 ggr.. ;P

Måste försöka hitta nån peruk lr liknande till Saras nummer.. Vet inte vad jag ska göra med håret, ska jag ha nån mössa lr vad.. have NO IDEA.!

Vill bara säga tack till alla som varit så snälla på senaste tiden.. får fina komplimanger och jag tror att en del av det har att göra med att jag är mer öppen igen och att jag mår bra och känner mig relativt stabil nuförtiden.! Tack.!!

Gav ett recept igår till Malin på en cheesecake ala Nigella Lawson och jag blev så sugen på den (har varit d i typ ett halvår snart haha) så jag gjorde den.. En hel cheesecake till mig.! Omg, bara o svulla.. liksom va ska man annars göra på tisdagar.? Bild ses neeeedan..!


Puss och kram <3

Relaxation


Sånt här lyssnar jag på ibland när jag behöver slappna av lr bara känner för d helt enkelt hiho.. Puss <3

It's like all good..!

Det blev Karin,Lollo och Marie som fick Moderna dansteatern jobbet så grattis till er =) D hade kunnat gå till vem som helst av oss men those were the few lucky ones.! They better bring it.. !

Var på vad jag tror va mitt sista mentormöte idag.! Vi har haft en as soft relation tycker jag och aa, hade inte kunnat få en bättre mentor I think.!! På bilden, Mr Kenneth Flak.! The mentooor in life.! Vi kom fram till att för att bli en bra dansare så måste man ha passion och man måste dricka kaffe.. =P ja måste jobba på kaffebiten haha..!

'
Blev lite nostalgisk helt plötsligt och vill presentera Sailor Mars från i julas..!

Nu ska väl jag typ äta apriskoskräm(!) och sen kanske så småningom SOVA
Puss och kram!! <3

(Har förresten fått komplimang idag IGEN för typ femte lektionen irad av Barbut..!)

Lite heeeeeeeeeelg..!

Ja va ska man säga.. festen  igår va kul men min hjärna och jag hade en fight..! Ukraina va min favorit, sjuuuuuuuuuukt hett nummer (va hett redan i semin) och aa.. asså helt otroligt haha ;P .. Va nykter hela kvällen o gjorde mango/hallon/rismjölk/glass drinkar..!

Rep idag med Sara (Kom sent.. fölåt!) och det känns bra.. Sen va d audition för en grej för moderna dansteatern.. Vi var nio som sökte i klassen och hon ska välja ut tre av oss vilket blir svårt då alla va SJUKT BRA idag.. =o) Hejja klassen..
Auditionen kan sammanfattas med: En fras baserad på fötter, Jag som gestaltade en toalettrulle(jag verkligen BLEV toarullen)och ett härligt lite annorluna samtal med koreografen inför alla andra... Vem som än får d är värd d..!

Nu är det God natt och sova gott, först dusch dock..!


Puss o kram <3

Fiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaal..!

Så vad gör man när man är ledig..? Ja man kan ju skriva av sig lite kanske.! Ikväll är det ju final i Eurovision song contest, mkt spännande..!! Jag har mina favoriter som sig bör, jag gillar Estland(etno), Portugal(folkmusikaktigt), Island(ballad), Ukraina(SEX), Bosnien(balkanballad), Albanien(östpop), Turkiet(turkisk fire). Det lät sjukt nördigt men jag är en stolt nörd haha =) Förhoppningsvis en fin nörd då jag ska satsa på att se  pinglig ut..!

Alla tror att Norge ska vinna och det är klart att dom kan d.. Men jag tycker att Alexander är ganska smörig och aaa.. jag tyckte låten va bra första ggn jag hörde den men nu är den mest bara skrikig och jobbig faktiskt..!

Den här scenen skulle inte va helt fel o stå på.. Får hejja på Eva och Gabbe som dansar bakom Arash ikväll, go girls..!

Den här lappen hittade jag i kylskåpet när jag skulle städa förra veckan i skolan (jag hade städvecka..). Tyckte den va lite rolig.. Jag ska dock va nykter ikväll, jag tror att jag ska göra en mango/frukt/glassdrink. Imorgon är det rep med Sara och sen audition för en grej på Moderna Dansteatern..! Jag får hänga med ettorna ikväll o d blir sköj i guess, synd bara att jag inte kunde ta med Anna =( Men jag ska nog försöka få med henne ändå.. I need a friend at that parteey..!

Puss och kram <3

Rest, rest rest..!

ja då sitter man här då med möjligheten att VILA och jag tänker ta den även fast det är sjukt svåårt o gå ned i varv när man bara kör på.. När allt stannar av så börjar man ju tänka o fundera massa som ni alla vet..!
Jag gick och la mig två inatt och sov med andra ord inte så många timmar och det har satt sina spår under senare delen av den här dagen...!

Missade baletten =o( (fick återigen (!) komplimang igår av Barbut!) imorse och det söög men bara o samla tankarna till genomdraget vi skulle ha vi tvåor och ettor på skolan..! Det är typ sjuk press på dom där genomdragen för att alla vill visa att dom kan o d blir ofta bara pannkaka av alltihop haha.. Jag lyckades hålla mig ganska lugn och Jag, Nathalie och Louise fick komplimang av Jan (rektor) sen som tyckte att vi hade varit bra idag.. =o) Woho hiho..! Det är premiär om en vecka på diselverkstaden och I can't wait, den roligaste dansveckan på året typ :)
Efter genomdraget typ däckade jag i omklädningsrummet då jag fick typ yrsel o massa sjuka saker, tror d kallas för brist på sömn.. men jag tar nya tag i och med den här lilla VILAN so jag har nu fram tills Eurovisionfest imorgon..!
Hoppas ni alla har det bra..!!


Puss och kraam <3!

Goldenblond?!?!

Hej o hå.. den här bilden tog jag utanför stadsteatern igår när jag sprang till tåget från Operan.!

Sen så skulle jag färga håret nu.. till fägen goldenblond typ o d lät bra o färgen va fin men va blir mitt hår.. BRUNT IGEN! Mitt hår har en brunförbannelse över sig.! Imorgon ska jag köpa ett annat märke och en blondare färg och typ forhoppningsvis få sno Ninas blondshampo? Gah.. Så frustrerande.. Men jag mår bra ändå =o) Har shoppat en liten skjorta till en liten fest på lördag, d gäller o slå på stort..

PUSS O KRAM! <3

Oh yeah..!

Den 13 Juli så smäller d! Brittan på Globen, woho!!! ;)

Puss o kram.!! <3

Heelg

Fredag: Skolan som vanligt o d gick bra.. värsta flowet man har lr nåt nu.. Men SEN fika me Nathalie,Karin o Lollo.. mkt intressant otrevligt på alla sätt o vis.. (Drack dock en kopp kaffe som jag fick av Karin och efter det spårade det ur.. hade typ ont i huvet på lördan bara därför hiho.)


Lördag: Vaknade o mådde lite mysko men jag drog till jobbet.. Hade typ ingen kassa från början så jag lärde mig självscanningen typ o bara körde på helt enkelt hah.. Sen på kvällen va jag trött o skulle åka hem men jag kände för nåt annat och åkte hem till Mr S i sollentuna och kollade på film.. det var bara det jag hade tänk göra men d hände såklart lite mer, Oops i did it again ;P .. Vi somnade typ kvart i fem (!)

Söndag: Lite mer kul på morgonen me Mr S sen full fart till Tumba igen, va tvungen o hämta några biobiljetter för jag o Anna skulle nämnligen på bio..! Jag bjöd henne på Star Trek o vi satt o åt bullar, hemmagjord äppelkaka från Mamma och French Hot Dogs..! Sen full fart hem igen o nu sitter jag här redo för en ny vecka.. HEJJA HEJJA KÄMPA PÅ.!

Puss o kram <3

KÄMPA PÅ

Hej o hå! Idag har det varit en liten dipp.. men jag har pallat mig igenom den.! Anna källblad gick bra idag, jag förstår va hon menar och har sjukt lätt för att göra det hon ber om, det är ett pillarbete som passar mig as bra. På baletten fick jag återigen komplimang för mina ben(!). Barbut så åh, Jacob fiina ben.. =P haha

Va ska man mer säga.. man kan säga att jag nu kollar på hockey, Sverige mot Tjeckien i kvartsfinal i VM. Faktiskt förata matchen ja kollar på i VM nu.. Har haft fullt upp så har inte haft tid lr ork att kolla.. Men nu jäklar, hejja svennebananer.. U go boys.. (anyone of u gay.. come to meeee... hiho)

PUSS O KRAM! <3


Today is a good day.!!

Idag har det varit en as bra dag =o)

1. Klass me Janine (vet inte om hennes namn satavas så) på morgonen i Kleinteknik.. asså jag älskar det! Jag blir typ hög av dom klasserna o snacka om en bra start på dagen =o)

2.Street med Joao, det var ett år sen sist. Va skönt o känna att man utvecklats och jag var en av fem som fick "visa upp" koreografin i slutet! Ganska skillat me tanke på att jag höll en låg profil o höll mig långt bak i salen på klassen. Hans kommentar om d jag gjorde: I don't know what to say, you're like a cat.! D va bra för d va en ganska porrig dans..!

3. Instudering me Val =o) Vi bara kör o kör o kör o jag älskar det..! (!) Sen så hade jag hotpants idag ju och det var uppskattat.. Kommentar från Val i början av klassen: I like what you're wearing, it's nice! .. Senare sa han: I really like what you're wearing, you should wear that on auditions and show off that long body! Tyå nåt sånt.. Han hade sagt till Karin osså: Gosh I hate God for giving him those genes, he's body is so long and slim.! ;P

4. Fick sluta lite tidigare så han gå till träningsrummet (o träna ännu mer LOL) och stretcha ut ALLT jag ville. Skönt för då behöver jag inte stretcha nåt hemma idag :O =o)

(enda minuset var att jag köpte nya balettskor efter skolan men jag sket i o testa dom lr titta vilken färg d va för jag hade me mig en gammal kartong till affären och visade den  för hon som jobbade. Hon sa att det var samma skor, MEN d var det inte.. lr jo samma skor men en annan färg .. tyå en bajs/mesost brun färg istället för en mysigt lätt liten beige.. usch blir till o byta imorgon..!)


Hucksflux

jag mår typ bra igen sådär hucksflux.. när jag va på väg hem (efter att ha shoppat järnet på Ica ytterligare en gång haha) så kände jag att jag började må bra igen.. så d va ju bra =o) Jag kan ju passa på o tacka alla hjältar som har lyssnat på mitt gnällande dom senaste dagarna.! Tack till min,storasyrra,Mamma,Linnea, min lillebror, Lollo, Hanna och massa fler.. ja kommer inte ens ihåg vilka liksom.. Sen nu mår ja ännu bättre för jag har rett ut lite saker med en person med hjälp av väldigt låånga brev.. Jaha okej.. d va väl typ den uppdateringen.. ska fortsätta se på Desperate nu.. WOHO!!! =o)

Don't worry.. be happy (lättare sagt än gjort..)

Okej... sitter på skolan nu och jag mår inte riktigt som jag hade velat.. men vad hade jag väntat mig liksom?
Nästan varje gång efter att jag har haft sex efter det som hände förra året så år jag typ ångest.. Det är verkligen inte roligt =( Ni som inte vet vad jag pratar om kan gå in här:
http://jacob1.bloggspace.se/17/ och läsa det andra inlägget....

Jag får för mig att jag e lite sjuk nu även fast jag vet att jag inte är d.. vi skydda oss o så.. lr inte oralt men som jag har lärt mig nu så smittas man inte då liksom.. lr finns en chans men den e typ under 1 % liksom... Hjärnan tänker inte logiskt.. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH..!
Jag mår ändå hyfsat nu.. det är inte så jag håller på o falla ihop liksom men jag känner lite av den oro jag kände i tre månader förra året och jag gillar det inte alls.. o aaa BLÄ ... o sen liksom aa så blir inte d bättre av att jag e känslig o bara aa.. asså jag orkar inte ens ta det för min hjärna e ju uppenbarligen liksom craaaazy.. Jag vill bara hitta någon nu så jag slipper lösa förbindelser liksom (för d lär ju d här ha varit li ksom.. =( ) .. Nej nu ska jag gå o försöka dansa bort den här lilla miniångesten jag har...
Puss..<3

Here I go again

Preparing for Val.. Bara på me hotpantsen med andra ord..!

Även bild på nya shorts o ny t-shirt for the summer..!

 Puss..! <3

Fav. song..!

Dags o hänga tvätt nu men först ber jag er att lyssna på den här underbara låten gjord av Philip Glass.. Jag lyssnar nog på den här varje dag i princip.. den ger mig ett sjukt lugn och hjälper mig att uppskatta allt som jag redan har.. jag brukar säga att den här låten är "Musik för själen".. lyssna och ni kommer förstå.. (videon e lite boring lr nåt.. men lyssna på låten bara..)

be STRONG Jacob.. Be strooooooong

sitter här o tar en liten minipaus från städandet.. kan berätta att två hyllor i min garderob typ rasat ihop så jag försöker laga dom med frystejp.. Jag e så himla bra jag vet... :S
Det finns en massa saker jag vill skriva om och jag har sagt förut att jag inte ska censurera så mkt i bloggen men nu känns det som om det vore bättre att ha en persolig dagbok.. kanske jag får ta o köpa en lr nåt

jag har så svårt ibland att förstå vaför jag är så känslig lr varför mitt hjärta känns så himla ömtåligt.. det känns speciellt lite tyngre när jag vet att personer jag varit med typ skiter i mig.. alla är inte så såå tack till dom men AAA.. Jag får lyssna på Erika som säger att min känslighet är en av mina styrkor i dansen då jag kan uttrycka något genuint istället för att BARA typ fokusera på steg o vara snygg.. typ liksom ba.. blablablablablablablablablablablaInblablablablaneedblablablablaofblablablasomeblablablaTRUEblablablaintimacy
With someone that really does care about ME..
Fan kom igen jag är en vettig otroligt omtänksam och fin ung man.. You should really.. aa du borde se d liksom

Fick nog lätta trycket från mitt kära hjärta nu.. dags o fortsätta med städningen

Låten lyssnade jag sjukt mkt på under slutet av förra sommaren.. då hade jag nyss varit med en ung man vid namn Robin o tänkte liksom.. "Why not start a band"?.. Nu känner jag likadant haha LOL (for real..???).. I'm like kinda crazy, I'm kinda FOOLISH

PUSS O VARMA KRAMAR <3

I'm trying to sing my own song..

Pics..

På jobbet firas d tydligen ibland.. jag sa JA TACK och tog första biten.. (Den lura liksom på mig, ja va själv i fikarummet o allt.. haha) Förra lördan begicks synden..

Fika och shopping me Anna efter rep me Jeanette i torsdags.. Slantarna bara foor iväg men FY FAN va jag va värd det.!!! Jag kan lika gärna ha kul för pengarna eftersom ingen vill följa med till LA me mig.. fuckers..




Igår så spelade Nadja (Sellrup) Esmeralda för sista ggn på Operan.. så va gör hon då? Då köpte hon en varsin ros till oss soldater.. Asså ja har saknat en förebild inom dansen.. Men hennes uttryck.. hennes genuina uttryck inspireras jag av.. TACK! På kortet jag fick stod d: Tack för att ni varit så super hela tiden! Kram Nadja
Asså så sött..! <3

Vi gick ut några igår efter föreställningen (är bara 2 kvar nu.. som kom o kolla på Ringaren säger jag bara..!) och jag måste säga lr erkänna att jag brutit mot ett löfte jag haft till mig själv.. Jag har (hade) bestämt mig för o aldrig vara med någon av killarna i skolan... well.. det hände igår..!
Puss o kram <3

RSS 2.0