PUSS o KRAM

va länge sen jag vet.. men jag har verkligen haft fullt upp.. men d tycker jag om så.. =P Jag gör mycket hela tiden dock utan o stressa.. hejja mig

Idag
*Köpt bra promenad/löparskor på löplabbet för 1200 spänn. lätt värt då d känns som om man rullar fram i skon o mina fötter tackar mig för d..!
*Fortsatt att ha gått hemma med susp och hotpants.. för o vänja mig till Vals lite vågade nummer. =P haha.. Men ja e van nu typ.. tiho
*Pratat me Lena om något som fortfarande känns lite jobbigt men jag vet att jag har tagit rätt beslut när jag väljer att bo hemma.. tänker dock på Lena typ HELA tiden nu och jag känner mig som en värdelös vän men aa.. Lena e underbar och jag vet att hon någonstans där inne förstår.. <3 (virrpannan Jacob här äntligen hittat lugnet o han vill fortsätta ha det så...)
*Kollat på Desperate o d va bra som alltid.. =P haha

Nu e d dags för sömn.. PUSS O KRAM <3


MUUUMSIGT

Borde väl egentligen städat lite idag.. kanske blir lite städ senare, får se.. Jag kände för att spendera lite pengar på mat idag (som present till mig själv för att jag o Serena va så bra igår) så jag tog chansen o följde med min kära mor när hon skulle iväg o köpa lite mat o trixa..! Natruligtvis BARA nyttiga saker och utan tillsatser o skit.!

*Äpple och kandelbars
*Aubergine
*Naturella cashewnötter
*Chavroux,bredbar getost
*Färska dadlar
*Fetaost
*Groddar,alfa
*Rödlök
*Mango
*Pesto Rosso(tomatpesto)
*Risdryck
*Sojadryck
*Tamarisås
*Torkade tranbär smaksatta med äppeljuice
*Blandade bär(blåbär,hallon,björnbär,svarta vinbär och röda vinbär)


IT'S ALL GOOD

* Serena var bra
* Jag var bra
* Temat va bäst
* Värdparet va as snälla
* Våra nummer va heeta
* Maten va asgod
* JAG MÅR BRA och det klirra lite i kassan.. 2 och 5, tack för d..! =o)


TORSDAG 16/4

Myspysfika efter audition



AUDITION Klar

Sitter i skolan o har slutat nu.. Är nöjd med audition till föreställningarna nästa helg.. TACK TILL MINA DANSARE!! HELLE,HANNA,SERENA,EMIL,JOCKE o mig själv.. =P Numret heter "You'll be the rythm, and I'll be the beat".
Just nu e min hjärna lite mysko men jag orkar inte bry mig om d nu asså.. jag vet att jag behöver ligga lr nåt o d kan jag väl göra närsomhelt men jag vill göra d me nån speciell liksom.. o den jag tänker på vill jag typ inte ens ha.. hmm vi får se vad som händer.. finns en låt me Melissa Horn som heter "Har du en famn till mig". D är d jag vill ha nu en famn.. en famn (manlig) som bryr sig om mig.. ja kanske bara pratar om kärlek lr nåt.. MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA VARA GLAD (LOL) O fortsätta glädjas åt mitt härliga nummer.. PUSS OCH KRAM <3

Jag bestämmer att jag mår bra.!

Dagen har varit bra, det bestämmer jag mig för NUUUUU!

*Fys me Malin va jobbigt typ men jag kände att jag inte ville ligga på maxgräns hela tiden, bara för o vara snäll mot min kropp för jag ville egentligen bara köra slut på mig själv..(!!!!!!!) Men nu i tvåan e man smart lr nåt lr så kanske men tränar mer lr nåt.. kroppen måste man vara mer försiktig me.

*Gick hyfsat på moderna vilket jag är stolt över då vissa av sakerna vi gjorde hade jag bara gjont EN enda gång tidigare då jag repat på Operan..

*Va kul me balett o Katarina, man kände att man har utvecklats en heeel del sen ettan vilket e kul o få bekräftat samt att hon sa: Åh Jacob vilken fin arabesque.. woho

*Partnering me Peter Svensson o hans assistent Hanna ägde.. Jag o Nina körde på o fick värsta flytet, couple of the day..

Nu e d dags för desperate housewives snart.. WOHO!

Hoppas ni har d bra

I'm glad cuz i chose 2..! (Ok I'm a little sad, but I will get over it.. hopefully imorgon liksom..)


Gillar bilden på Jenah (top model once again) för d ser ut som om hon inte behöver mcket kraft för att hålla sig uppe.. typ som att hennes liv är lätt, en dans på rosor.. Hon är stark, hon håller upp sig själv.. Abstrakt värre i know, but i'm a dancer, can't help it..!



PUSS OCH KRAM <3

i'm feeling good cuz i choose 2

hej o hå kämpa på.! Repet idag me Jocke o Jeanette Bolding gick fin fint. Det kommer bli kalas o jag får äntligen bli lite lyft, woho =o) Sen träffade jag lovely Anna rundbom o vi bara satt o prata, d va nice, ja har saknat henne på lovet..! PUSS
Sen lagade jag en sjukt god och matig (samt nyttig) middag idag..!!


Matkornssallad/grej: Koka matkorn (jag hade även i en kravmärkt grönsaksbuljongstärning, se dock upp med buljong/buljongtärningar då många innehåller transfett!!) blanda sen i hackade tomater, lite dill (använd dom frysta små förpackningarna, mycket lättare o smidigare), saften från minst en halv citron, olivolja,örsalt och peppar.

Ingefärsmarinerad lax: Jag skar laxbitarna i mindre bitar och marinerade dom sedan i en plastpåse (20 min i kylskåpet) med en stor bit riven ingefära, örtsalt,peppar och olivolja. Sen använde jag grillpannan och grillade bitarna någon minut på varje sida.

Räkröra med dill: Skalade räkor och blandade sedan ner dill,citronsaft,olivolja,majonäs,örtsalt och peppar.
Jag hade även kvar gravad lax från i påsk nu så jag la även den på tallriken sedan.

MUMS och riktigt mättande..

MY SENSITIVITY IS MY STRENGHT (om i undra..)

Puss o kram på er <3

Men JACOB SLUTA.!

Men Jacob sluta va dom ord jag behövde höra.. tack Celie.! Tack till Serena som kom och lös upp min dag och fick mig på andra tankar.. vi satt fan tre låtar idag, gigget nästa vecka kommer bli heeeeeeeett.! Så nu ska jag fokusera på positiva saker igen och jag börjar me tre personer jag diggar skarpt.. Jag ville naturligtvis ta me alla jag diggar (så va inte ledsna om ni inte kom med haha LOL) men jag kom på att jag e tvungen att diska nu innan Knight Rider börjar.. haha



Puss o kram!!!!! <3

i'm kinda confused

asså d här va ju inte alls bra känner jag.. nu är det väl dags o vara lite ärlig kanske.. d här e väl menat som nån slags dagbok ändå liksom.. Igår va d roligt faktiskt (!) bra musik, o roligt folk.. Så det är ju bra men alltså sen så pussade/kysste/strulade jag o Robin vilket är väldigt mysko med tanke på att vi liksom typ inte går ihop.. har d kännts som i alla fall.. Att vi är ganska olika lr nåt.. Men när man dricker så händer d ju lite saker o d är fine (d har dock hänt lite för ofta lr nåt..). Men det jag stör mig på är att jag ska romantisera det hela nu.. jag e känslig som ni vet och jag förälskar mig ju i kärleken så lätt osså som ni vet.. Så nu idag när vi sågs så tänkte jag typ.. "Åh, han borde sitta här vid mig nu och hålla mig i handen" o blablablablablabla.. o nu känns d som om jag ska hålla på o bli kär i kärleken igen (!) jag menar hur e d möjligt.. jag blir ju fan kär i nån bara dom typ tittar på mig.. Det känns meningslöst att jag skulle få känslor för honom nu osså (lol) för att han skiter nog fullständigt i mig.. känns som han mer ser det som ett roligt spel o bara lallar på liksom.. men jag har redan spelat mina spel och vill liksom ha nåt annat nu.. BLABLABLA..
Jahaaa..va ska man göra nu då.. jag får väl sitta här o ha kul o titta på Bröderna grimm på sexan, lr nej för den verkar skitkonstig.. ja tittar väl klart på star trek då, oh yes i'm such a nerd.. a nerd that falls in love with love and that's simply crazy.?!

 Bilden blir på en kvinlig model vid namn Elyse.. ni känner nog igen henne från 1:a säsongen av Americas next top model.. d blir en kvinlig modell för jag e väl lite bakiskåt och vill ignorera det så jag inte börjar tänka på mr R liksom.. tillåt mig att skratta åt mig själv...!!!! Klart slut.. (Obs återigen ni som känner mig vet att imorgon lr om typ en timme kan jag känna helt annorlunda.. men så här känner jag NU!

Tackar förresten för det fina sällskapet på påsklunchen hos Eva.. <3
Puss o kram från mr crazy guy.!

....

* Det gick bra på operan igår.. Celie och Emma tyckte jag var en bra soldat och jag fick den bekräftelse jag behövde.. yes, thanks =o)

* Sov hos Serena och vi tittade på "Eyes wide shut" som är tema på en fest vi ska gigga på nästa lördag. Det blir lite mystiskt med kappor och masker.. Lite småsnuskigt, numret kanske ska sluta med att vi hånglar litegranna.. d passar ju på en lörda liksom.. =p


Där är masken som jag ska ha på mig..! Jag köpte den i en brödbutik (!)
Mysko i know..!



Jag me masken på.. lääskigt värre..!

* Idag så träffade jag Lina i stan.. vi gick i lite affärer och hälsade på Mickan på Bik Bok, mkt trevligt.. =p Sen fikade vi på Espresso House (såklart..)

* Imorgon ska jag nog ut (!!!) Det händer inte varje dag längre.. först blir det påskmys/förfest hos Robin.. Tror han bor i Nacka nånstans.. Orminge kanske om ja tror rätt men jag kan tro fel hiho.. Tar med mig Lina/fjösen/Sailor Venus..
PUSS O KRAM  O GLAD PÅSK! <3

Good Night friends..

Jag är återigen trött på att se folk skaffa pojkvän.. som jag har sagt förut så blir jag bara avis när nån snubbe hittar en annan snubbe.. d finns ett enda killpar, lr kanske två som jag är glad för.. Matthias och Jocke är ett och Micke och Daniel är väl ett annat i guess.. men grattis till er som har normala liv och som har tid och ork att träffa andra.. Jag sliter bara hela dagarna som en jävla gris lr nåt haha..! AJA d kommer nåt snart nu.. GOD NATT <3

who wouldn't want that.. Jag som e så sockrigt jäkla söt..! Lr finns väl
dom som vill ha mig.. kan ju va kul om d finns nån jag vill ha osså..
blalbla.. ;P

Smaaarrigt


Har alltid velat göra ett Martha Stewrt recept och idag small d till rejält haha.. Gjorde Apple spice cake.. en sjuktmäktig, översmarrig äpple-och nöt kaka/tårta..! Riktigt amerikanskt och lite over the top.! Mumsigt värre..!

Tihihihi.!

* Såg nyss på en dokumentär om en snubbe som hette Henke som hade massa missbruksproblem och liknanade.. det var intressant och hette nåt i stil med "Jag vill inte leva längre" .. Jag grät en hel del..!

*Jag vill baka några choklad/bananbrownies typ men jag orkar nog inte det..

*Jag har varit hemma en HEL dag.! Händer sällan.. har mest sovit bort den, typ.. Behöver uppenbarligen lite vila

* Hoppas på att jag inte får vårdeppigt humör iår.. För jag är nämnligen så speciell att jag blir deppig på våren och inte på hösten som alla andra.. LOL

* Det känns inte safe att äta kyckling längre.. min kära mor gjorde kycklingsoppa idag men efter ett tag blev jag rädd för att forsätta att äta, tänk om det skulle ha funnits någon scary glasbit i.!!!!!

* Jag saknar Eriiiiika <3 Är avis på Mona som ska åka o hälsa på henne på nästa vecka.. =o(

* I want som loove.. Närhet.. Kanske det måste bli lite dejter på lovet som vanligt..? Asså jag får verkligen aldrig vila men aja... När jag väl ska vila så måste jag searcha efter kärleken.. hejja mig säger jag bara..!

* Nu ska jag se på Nip/Tuck

Bilden är tillägnad ALLA..!

Puss och Kram på er alla <3



En Massa.!

Hej.. kom precis hem från operan.. Premiären gick väl bra, missade en entre LOL haha men d gjorde inget och det va typ ingen som märkte det.. Aja..! Sen vet typ ingen på operan, kanske mest dansarna, vad Balettakademien är.. Hmm balettvälden är speciell men ja kan säga att jag är glad att ta del av den litegranna.. Nåt som jag verkligen kommer att ta med mig är uppvärmingsklasserna!! Den är bara 30 min och tur d säger jag bara.. jag blev as svettig och tröjan som jag tog ur väskan nu var fortfarande genomblöt (!) Balettläraren/Mästaren synade skarpt mina frappér (!) och han var nöjd med det han såg, han nickade artigt och glatt som ett tecken på hans respekt lr något.. det gjorde lite min dag tror jag ( åå härliga bekräftelse lr nåt..) och att jag hoppade FETT högt på katthoppen på Ambras jazzklass idag.!!

Min kropp känns så trött och slut.. Min hjärna med.. Förhoppningsvis inte min själ men jag vet inte.. =o(

Det känns rent allmänt som om jag inte känner någonting nu och den känskan skrämmer mig..

Jag tycker inte det är roligt att dricka alkohol längre (om jag nu nånsin tyckt det varit riktigt kalas)

Jag tycker inte det är roligt att festa längre.. Den senaste festen jag kan komma ihåg att jag hade roligt på var Karin och Matthias fest för två helger sedan men innan dess har jag inget minne alls typ av en rolig fest

Jag behöver just nu en karl som tar hand om mig, som ger mig närhet och främst inte sexuell närhet..!

Jag tackar Jocke,Helle,Emil, Serena och Hanna som är med i mitt stycke som visas upp i slutet av april på studioföreställningarna..! Ni hjäper mig att få fram ett budskap som jag verkligen vill få fram.. Jag vill få fram ett budskap om närhet och det blåser en lugn vind genom mitt hjärta när jag ser stycket och när jag själv dansar i det och jag bryr mig inte så mycket om hur folk tar emot det faktiskt.. jag ser studioföreställningarna som en möjlighet att utforska litegrann och det är precis det jag gör.. sen har jag varit fett effektiv med att skapa allt..! Impad av mig själv I must say.!
Imorgon blir det nypremiär på operan..! Det var förresten DRAMA på operan ikväll.. Marie (Esmeralda=huvudroll) skade sig och fick typ megakramp i vaden så dom var tvungen o ringa Nadja som spelar Esmeralda i lag två.. Hon satt hemma och åt mat och drack ett stort glas rött vin,årgång 2000 sa hon haha.. hon e så jävla skön, sjuuukt trevligt och ödmjuk kvinna.. det är dom bästa som är ödmjuka.! Hon hoppade in i andra akten och klarade det galant..

Sen har jag ju en massa prinsar som jag kallar dom för på operan.. Killar som jag tittar lite extra på hiho.. Aja jag fick nog en ny liten person jag vill titta på.. Jag har haft 3,4 innan men nu ökar vi på med en.. tada..

Hoppas ni har det bra och hoppas min konstiga hjärna/humör/kropp kan liksom hitta lite harmoni snart..

Bilden får ni för jag hitta ingen bättre samt jag orkar inte sitta och fixa och trixa med det nu när min klocka står på 02.11.. God natt.!

PUSS OCH KRAM FRÅN MIG.!




Då ba kör VI.!

Imorgon är det då dags.. premiär på operan (samt premiärfest!!!) !
Jag känner mig inte nervös för själva föreställningen, går ju och står mest =P Men vi ska vara med på uppvärmningsklassen innan med alla dansare (!) OMG.. men fan det är bara o köra på, i will give my all, that's for sure.! Jag är fattig så kan inte köpa nåt nytt att ha på mig på den lilla festen imorgon men aja det får bli nån gammal trasa as usual.. aja skit samma, ska bli riktigt roligt d här =o) Puss o kram.!! <3



RSS 2.0