omg

Jag spräckte mina byxor ikväll..

gah

Det här KICKAR ASS!


gah

Nu vill jag ha ett jobb som jag är utbildad för med andra ord dans. Här har vi ett till bra klipp..

Puss <3

Nr 1

Jag brukar kolla på så många BRA klipp på youtube och jag känner att jag måste dela med mig! Vi kan börja med detta, snacka änglastämma!


Idolfinal och Nobelfest

Det känns som om jag börjar bli lite sjuk men det får bara inte hända då jag ska på audition på söndag! GAH! Jag är väl egentligen inte redo men det ska jag skita i och göra mitt bästa. Jag ska bara vara "jacob" så mycket som det går så hur läskigt kan det vara egentligen? Inte läskigt alls faktiskt ;)

Ikväll är det både idolfinal och nobelfest så ska väl zappa lite mellan kanalerna. Det blir väl mest idol då det enda jag vill se på nobelfesten är väl egentligen alla smycken, diadem och klänningar haha..

Lycka till säger jag till årskurs tre på balettakademien i Stockholm som ska dansa på finalen ikväll. Det är en sån sjuk känsla att dansa inför 10 000 pers och det vet jag för att jag har varit med i två idolfinaler själv ;) (plus två veckofinaler faktiskt.!)

(Hade tänkt gå på glöggmingel ikväll med Louise men jag kan nog inte pga hur jag mår.. om inte det hade varit glöggmingel hade jag mer än gärna också varit hos Daniel och kollat på finalen! Kroppen säger dock VILA...)

Är på Fredriks dator så har inga bilder här så får ta en bild som jag hittar hos honom helt enkelt!

mums

Puss <3

blaah

Ska på audition på söndag och träningen den här veckan har gått sådär men jag drog iväg till skolan och tog balett för Barbut ikväll iaf.. Det är fortfarande en BRA bit kvar men jag orkar inte bry mig om det för den biten som är kvar måste sväljas helt enkelt. Fredrik är sjuk och jag börjar känna mig lite hängig(?).. Jag vill inte direkt bli sjuk inför audition men men vad ska man göra om det inträffar liiksom. Jag har inte dansat något modernt på så jävla länge nu men jag hoooppas att det sitter kvar bättre än baletten iaf..
<3

F'ck yeah

Äntligen en video som inte glorifierar sex så mycket! (Man kan tro att den gör det i början men icke sa nicke) Ja eller samhället glorifierar sex överhuvudtaget och jag tror att om man bara ligger runt konstant så skadar det en själv på något sätt. Man ger bort lite av sig själv (känslor blir alltid inblandande och om man inte känner något när man har sex så har man nog haft sex för mycket kanske) när man har sex med någon och dom som inte säger så har fel och så enkelt är det. Jag tror dock att man kan "läkas ihop" litegranna faaktiskt.. OCH ANVÄND KONDOM FÖR I HELVETET OCH DET GÄLLER BÅDE GAYS OCH HETROS FFS.

Unga människor kan så lätt påverkas och man ska inte ta sex, alkohol och droger för lätt OCH alla som säger att röka på inte är så farligt och att det är farligare med alkohol blir jag bara så jävla lack på.. det råder en slags idé om att gräs bara är som ingenting när det i själva verket innehåller fyra ggr så mycket mer tjära än vanliga cigaretter(!) plus att jag kan ju känna att det inte skulle kännas så bra o röka på med tanke på hur många det är som har dött till följd av just gräs/knark.. ca 20 000 människor i Mexico på tre år tex..

Ni som har varit otrogna får fortfarande dela med er av era berättelser i inlägget innan

/Moraltanten (jag ser typ inte videon men om den inte funkar är länken här.. http://www.youtube.com/watch?v=ketX6HITIDU )



Mhmm

Alla som har varit otrogna någon gång får gärna berätta för mig varför dom var otrogna. Gärna hela historien. Skriv den som en kommentar vet jag.!

RSS 2.0