Jävla dag alltså.. but don't worry be happy

Min dag har varit en jävla KAMP. Det är inte så att det har gått jättedåligt men allt har bara gått fel.. det enda som var trevligt var mitt möte med min mentor Ulriqa och det ni kommer att få se nu..! Min mor är ju bara för härlig och hennes häxskratt är inte att leka med.!! Alla klipp är olika men det sista är lite av en favorit hahah.! (Sen så saknar jag Fredrik så jävla mkt men han kommer imorgon i alla fall..)



Puss och kram <3

Update

Idag har jag efter att ha träffat Erika några timmar vandrat på stan i några timmar.! Det här blev bytet denna dag.!

Fyra par nya kalsonger att träna i, tre par strumpor, ett par björn borg kalsonger, en halsduk, en svart susp och svarta hotpants. Kanske inte det roligaste man kan shoppa men det var välbehövligt.!

För någon dag sen när min lillebror skulle ta glass ur frysen så såg jag något.! Han hade as bra relevé och aaa.. way to go hiho.


Den sista bilden tar jag med bara för att det är roligt eller något.. Anna Anka blev kändis på en vecka och jag kan personligen knappt vänta på morgondagens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar".

Puss och kram <3

..

Jag saknar min Älskling för i helvete.!!!!!!!

It's time for me to enjoy

Dagen har varit både bra och dålig idag..! Det dåliga är att Fredrik åkt hem till Örebro för han ska packa och grejja.. fanns lite mer dåligt men d skiter jag i nu.. Fokus på det som är bra.!
Vi hade "speeddating" första lektionen idag.! Alla i klassen skulle ha en liten date med varje person i klassen och det var aplyckat men jag hann inte prata med Linnea och någon till dock.. Man skulle berätta vad man uppskattade hos den person man "dejtade" samt säga vad man ville se mer av (dansmässigt).. Vi känner varandra så sjukt bra i klassen så alla sa i princip samma sak och alla har uppfattat en på rätt sätt nu och det är ju lite häftigt på sitt sätt..! Jag kan bara säga tack till alla fina saker som sades om  mig och det var många som sa att det hade hänt något med mig (positivt) sedan slutet av tvåan och att dom tycker att jag dom senaste veckorna har hittat något bra. Sen det dom flesta ville se mer av vad att jag skulle ta mer plats, kötta mer och våga stå för den jag är i klassrummet (dom menar mest jazz och balett). Jag har väldigt svårt att spränga mina gränser ibland eller nej inte väldigt svårt men det kan vara lite klurigt ibland.! Jag är rädd för att uppnå en högre nivå än den jag är på nu men det orkar jag inte gå in på nu för det skulle sluta med att jag skrev en liten bok. Jag trycker ned mig själv litegranna vilket är extremt onödigt.!

Det hände förresten en as rolig grej i skolan idag som kommer bli lite av årets snackis kan jag tänka mig.. ettorna bara måste ha med det i lussespexet HAHA.

Började koreografera på allvar på koreografisk hanledningslektionen idag också och det gick bra =) Det här kommer fan bli bra och jag får tacka Hanna som fick vara min försökskanin idag trots lite ryggont. Tack =)

Sen fick jag träffa en annan Hanna, nämnligen Hanna Klang =) Mkt roligt trots att jag va en trött zombie haha..!! =p


Det speciella erbjudande som vi pratade om på klippet var att om Hanna någon gång i framtiden skaffar barn (vilket lär hända så småningom.. säkert snart oxå.. men NEJ hon är inte gravid) så vill hon att jag ska vara barnets gudfar!!! Jag blev så rörd när hon sa det.. blev varm i hela själen =) Jag tackade självklart ja till detta ärofyllda uppdrag.! Hanna ska även bli min hjälp nu när jag skapar ett nytt stycke då hon kommer bli min koreografiska rådgivare.! Hon bor i Skene och jag i Stockholm men jag ska filma och dokumentera min process och prata med henne en del i telefon för att se om han kan ge mig bra tips och råd! =)

När jag gick från bussen hem nu ikväll så slog det mig att shit vad jag har ett sjukt bra liv just nu.. Jag trivs i skolan och trivs med träningen som vi får där(jag känner att jag kommer att bli så stark iår), jag har underbara vänner <3, en fantastisk familj,en underbar pojkvän(som jag redan saknar så in i helvete), ett bra extrajobb, roliga spännande dansprojekt på G m.m m.m.! Så nu är det dags för mig att bara NJUTA och inte låta min jävla hjärna analysera det här för mkt haha.. =P It's time for me to enjoy, really enjoy my current life.!
'
Puss och kram <3

Gott och blandat

Tarantinos nya var bra om ni undrade liksom =P..
På första bilden ser vi en oerhört dramatisk lasersvärdsfajt.!


Lite mörk bild men har ser vi en skissad kreation av ingen mindre än Braggan =)

Här ser vi ett hjärta Louise målade på mig första veckan i skolan. =p

PUUSS <3

Update

Hej och hå kämpa på.! Igår var det surströmmingsskiva och det var gott tkr jag.. det tyckte inte Fredrik.!
Sen blev det fest hos Sara som fyllde år igår.. mkt trevligt, även grattis till the one and only "Ramlasmothafucka"(Jessica).. Men hon firade sin födelsedag på danscenters fest i think.!
Det var trevligt hos Sara och Äntligen fick Fredrik träffa några av mina vänner.. Finally.!!!!!
Nu blir det bio snart.... det ska bli Tarantinos nya..
Jag har typ ingen bild men ni kan ju få se mitt kvällsfika som jag åt i onsdags kväll.. mkt mumisigt.! Havregrynsgröt med färsta blåbär,russin och sötmandlar.. Jag tillsatte lite senare mjölk (lite väl torrst annars) och kanel.. MUMS.!

PUUUUUUUUUUUUUUUUSS OCH KRAM <3

Skapa,skapa,skapa..!

Jag måste börja korra lite snart.. gosh blir crazy med alla ideér jag har till mitt nya nummer till föreställningarna i december.! Jag kan iaf presentera min huvudlåt till numret.. Finns textrader som "I can see you burning with desire for a kiss".. det ska bli ett sensuellt modernt nummer.. o lala.!

Puss <3

tada

Jag tog revansch idag.!! Gårdagen sög vilket ni kan se i mitt förra inlägg men idag blev en annan dag liksom.! Jag var på G och gjorde fan bra ifrån mig med tanke på vilka förutsättningar jag har haft när jag varit borta sjuk och så.. Stolt över mig själv.! Har stretchat ut allt jag behöver nu oxå så det är på G igen.. yes.. keep it keep it.! Sen så har jag kännt mig helt död, haft huvudvärk och lite smått yrsel men det får man på köpet liksom haha LOL.!
Emmeli använde sina skaparhänder och gjorde ett litet porträtt över klassen för två veckor sen tror jag.. Bara njut. =p (JAG saknar min Fredrik <3)

PUSS <3

Update

vilken jävla skitdag säger jag bara.. Yogan gick väl okej men baletten gick skit,jazzen gick så dåligt så jag inte ens kan förklara.. det var pinsamt.. En av dom sämsta dagarna någonsin på skolan och då har jag gått där i lite mer än två år..! Försökte hålla ihop det på teatern och jag lyckades kravla mig upp ur det typ hundra meter djupa hål jag hade grävt mig ned i direkt efter jazzen.. GAH.! Ingenting funkade idag liksom och det kan ju bero till väldigt stor del på att jag några dagar förra veckan låg sjuk hemma i sängen.. Körde hört igen på fredagen och chockade min kropp lite för mkt tror jag.. Efter att jag har varit sjuk så känner jag mig så svag i kroppen och jag HATAR den känslan..!

Men nu blir det nya tag.. jag har gjort allt idag för att morgondagen ska gå bra.. Jag har stretchat,gjort mig fräsch rakat både fejjan och benen haha osv..! Imorgon ska jag gå upp lite tidigare och då ska jag ska fixa mig ordentligt och sätta på mig danskläder jag trivs i (gjorde inte riktigt det idag). Hejja mig själv säger jag bara..!

Idag åkte min baby hem till Örebro för att kurera sig då han har fått halsfluss.. han kommer vara där i minst tre dagar.. mamma mia..! Kommer sakna honom rejält..saknar honom redan alot       

På första bilden ser du Johannas lunch (lite tillfixad av Johanna själv) och på andra bilden Serenas lunch.. båda se ju smarriga ut men shit vad jag hade valt sushi.. Jag har lite sushi cravings.... Får bli lite sushi i veckan.. =)



PUUUUSS OCH KRAM <3

Luke Skywalker/Obi Wan Kenobi vs Kejsaren/Darth Maul



..

Har gått upp mitt i natten för att kolla på tennis.. men söderling verkar ju få spö av Federer igen så jag går o lägger mig igen hos min Fredrico..! <3

Gimme more


That's right bitches, it's Britney and she sings LIVE and it sounds good.!

Today is a good day

Nu packar Fredrik lite och jag gör mig redo för att käka kräftor hos hans föräldrar snart.. Har velat haft kräftor i typ två år och nu är det dags.. det kommer nog bli kräftorgasm i think. Hans mamma träffade jag förra veckan när vi kollade på lägenheter och det var som jag har skrivit en mkt trevlig kvinna =) Igår träffade jag hans pappa också och jag får säga desamma om honom, en mkt trevlig man =) Hunden däremot stirrade på min med mordisk blick först men lite senare under dagen fick jag en puss så jag tror att vi är vänner nu haha.
Efter kräftorna så bär det av till huvudstaden igen och med mig denna gång har jag min karl.! Jag är så oerhört lättad över att han ska jobba i Stockholm nu.!
Jag kan ju oxå berätta att trots all smärta och all trötthet som känner känner just nu i kroppen så är det ändå riktigt skönt att vara tillbaka i skolan och känna att man börjar bli stark och vig igen. Såg ett klipp nyss från en av föreställningarna i våras och GOSH vad jag var superfit då alltså.. Det känns ändå som om den formen inte är så supderduper långt borta.. kanske typ två månader så kan biffen vara kirrad så att säga.
Nej nu blir det dags för nya äventyr och jag kanske glömde säga det men jag känner mig riktigt lycklig just nu
Puss <3

Inspiration


Gunilla Backman pratade med oss i årskurs 3 idag.! Bara inspirerande att sitta i samma rum som den kvinnan.  Hon berättade massa bra saker.. Ibland känner man sig dålig som dansare/musikalartist/musiker och det är "upplyftande" att höra att även Gunilla kännt så ibland.. bara o ligga i och likosm köra.. Som Nathalie hade sagt, All in, All in.!
God Natt puss <3

Hej o hå

Jag som hade planerat att inte bli galen på CSN det här året men dom lyckas fan alltid få min förbannad.. jävla skit CSN rent ut sagt.! Redan två veckor innan skolan började ansökte jag om studeimedel på internet och anledningen till att jag gjorde det är att det ska tydligen gå snabbare men det kan jag ju inte påstå att det har gjort. Aja jag ringde CSN innan vi började skolan och då sa dom typ: "Oj vi har glömt att skicka ett papper till dig"... UHM, miffon.. Aja jag fick det hem till brevlådan och jag skickade in det den 21:a Aug..! Har jag fått några pengar.. NEJ! Jag har tom ringt dit och frågat vad som händer med min ansökan om studiemedel och dom säger bara att dom har alla dokument som dom behöver men att det kommer ta lite tid.. LITE TID? Jag har väntat i två veckor snart och det ska ta max två veckor.. JÄVLA äckel CSN och deras äckliga monopol när det gäller studiemedel.. dom behöver konkurrens så dom fattar att dom måste jobba snabbare dom jävla idioterna.! Jag har tex en mobil/interneträkning på 922 kronor som skulle varit betald för ett bra tag sen.. m.m.. Har lånat pengar och hej o hå..!
Till råga på all skit med CSN så förlorade precis Elena Dementieva sin andra match i US Open mot en ung jävla 17åring.. Fy fan.. Men men

Nu ska jag fokusera på det positiva (Always look on the bright side of life)! Jag gillar verkligen jazzklasserna med Karl och Knut då jag känner att jag verkligen kommer att bli starkare av deras klass, woho.! Sen alles nyss så fick Fredrik veta att han fick en lägenhet han budat på.. den ligger vid nortull ganska nära st:eriksplan vilket är perfekt för att hans nya jobb ligger där och balettakademien ligger vid rådmansgatan vilket bara är två tunnelbanestationer bort.! Han kommer hänga här rätt mkt i Tumba nu innan det blir inflyttning den 16:e Oktober (Jan fyller även år på samma dag som det är inflyttning.!) =o)
WOHO <3 Bilden är från Berns förra veckan där man kunde spela pingis =p mkt märkligt men dock roligt..
Tävla I like

Puss <3

I'm a fucking food genius

I'm a fucking food genius.!
Idag så tog jag några gamla kokade potatisar och skalade och tärnade dom och la dom sedan i en skål. Därefter tillsatte jag tomat,broccoli,gröna bönor,dijonsenap,olivolja,örtsalt och peppar.! Tinade sedan en bit lax och pepparstekte laxbiten sådär äckligt gott som bara jag kan..! Jag brukar prata om matorgasm och detta var en sådan men jag va så jävla trött och seg och hade ont i magen så jag njöt nog inte så mkt som jag borde ha gjort.. Men do this recept and then NJUT.!


Puss <3

..

So if you're looking for somebody, to take away your heartache
Let me be the one you've got, when you need to free your heart
And no mather what they say, I will guide you on your way yeah baby
I just wanna make it alright, make it alright// Robyn "Still your girl"


RSS 2.0