..

ok jag är VÄLDIGT förvirrad just nu.. jag har haft den här bloggen som min personliga psykolog en del ggr och det känns ju sådär.. min bästaste rundbom får oftast ta mina funderingar men borde kanske gå och prata med någon och det kan ju vara om precis vad som helst.! Är en väldigt känslig person som behöver ventilera mig väldigt ofta.. det vet mina vänner och jag har även många vänner som är likadana.!

Jag tycker inte om när man får en obehagskänsla och att man känner att man inte räcker till.. jag ger alltid allting som jag ger mig in på ALLT! Det kan vara jävligt läskigt men det funkar inte att hålla tillbaka för mig för då blir allt bara kaos.. jag vill hitta balans..

nu måste jag deklarera.. puss <3

Tycker inte om

Jag tkr inte om några saker
tkr inte om oväntade överaskningar som kanske inte är någon överaskning egentligen..
tkr inte om saker
tkr inte om Italien just nu pga en dokumentär
tkr inte om att livet är orättvisst för vissa av mina vänner
tkr inte om att apelsinerna jag nyss åt inte var så goda
tkr inte om att Anna och Erika bor så långt ifrån mig så jag inte kan träffa dom så mkt som jag vill
tkr inte om uppblåsa människor
tkr inte om Koriander(!)
tkr inte om att jag inte var med på Petra Mede (Det var väl ändå min tur..?)
tkr inte om den fula blomman som står framför mig
tkr inte om vissa saker igen
tkr inte om att jag känner mig spänd just nu
tkr inte om att jag är i dålig form
tkr inte om klassen ibland
tkr inte om mitt knä ibland
tkr inte om att jag har haft 3 skitskador på ackistiden. En hälskada pga för trånga skor, en dålig högerfot pga av att en klasskamrat landade på den och en knäskada för att jag gjorde en rörelse på knän för många ggr..
tkr inte om att det dröjer till sommarkvällar
tkr inte om att jag inte har mer pengar
tkr inte om det jag skrivit två ggr tidigare
tkr verkligen inte om det
tkr inte om att känna mig dåsig ibland
tkr inte om magsjuka
tkr inte om huvudvärk
tkr inte om att min kropp känns lite för stel just nu

men men låt oss inte fokusera på det negativa, let's think positive..

MÄN I TRIKÅ

Jag mår bra igen. Jag bjuder alla nu på K.A.M med MÄN I TRIKÅ!! Har gått vidare i SMASK (typ melodifestivalen liksom). Min bästaste Rundbom är med i denna underbara grupp. Grattis!! Se upp för inte en tonartshöjning utan för TVÅ!

Puss <3

..

jag är arg.. finns flera anledningar men är bara riktigt jävla arg.. gick väl bra på skolan idag men är trots allt det ARG.. så arg och aa.. Mycket av min ilska beror säkert bara på att jag tolkar in för mkt saker.. JOCKE vi måste gå den där kursen jag pratade om.. du vet den där vanliga sjukan?! ARG ARG ARG, IRRITERAD OCH ARG OCH SUR OCH ARG.. och jag är arg om jag inte sa d.. jävligt arg faktiskt.. jag hatar mkt just nu, väldigt mkt.. oj vad mkt jag hatar.. Jag kommer fortsätta här och hata vidare men jag måste faktiskt äta något nu.. jävligt lämpligt

Oh yeah

Jag har precis fått videoorgasm.. mkt bra video och en mkt bra låt som jag har lyssnat på sen Cheryl Coles skiva släpptes för bra många månder sedan nu.. Detta album är Cheryls första soloalbum. Hon tidigare varit med i en av Storbritanniens mest framgångsrika tjejgrupper Girls Aloud (för er som inte visste det)! Girls aloud har dock inte splittrats utan har tagit en paus för att alla ska få chansen att go solo så att säga..

Puss <3

..


...

Jag kollar på det här klippet eller rättare sagt lyssnar på det här klippet väldigt ofta.. tkr hon gör den här låten sjuukt bra.!

Puss och kram <3

;P

Det här är så bra woho haha ;P

Puss <3

RSS 2.0